Adwords

Adwords

Jeg samarbejder med nogle af landets bedste PPC/AdWords specialister. Jeg sikre dig den bedste løsning, til det bedste pris.

Googles egen annonceringstjeneste AdWords, giver dig mulighed for at placere søgeresultater for din hjemmeside på en søgeresultatside ved at betale for dem. Der er ikke behov for at vente på, at din hjemmeside fungerer organisk. Ved at bruge betalt søgning kan du se øjeblikkelige resultater når du vil udføre markedsføring på nettet. Det kan dog hurtigt blive dyrt hvis du ikke har indsigt i at opsætte, styre og optimere dine annoncer. Google ser blandt andet på, hvor relevant og nyttig din annonce er for søgemaskinen og de søgeord, de har brugt. Det ser også på, hvor mange klik din annonce tidligere har modtaget, også kendt som dens klikfrekvens (CTR), og hvor relevant din destinations side er. For eksempel, hvis søgemaskinen skriver ‘Ecco sko’ og din annonce synes at sige “Køb Ecco sko her”, så snart annoncen er klikket, skal dette føre direkte til en side med Ecco skoene. Hvis det bare går til din forside, er det ikke godt nok. Jo højere din kvalitets score, desto bedre. Faktisk selvom dit maksimumbud er mindre end en konkurrerende budgiver, kan du stadig vises over deres annonce, hvis din kvalitetsresultat er bedre.

Med den rette strategi sikres det at dine annoncer kun vises frem til de personer, som rent faktisk er interesseret i dig og din virksomheds produkter. Vi starter med en konkret og gennemarbejdet søgeords- og målgruppe analyse. Kontakt mig og jeg hjælper dig igang.