Hjemmeside til autoforhandler med autodesktop modul til WordPress.

Autovirke Holsted benytter sig af forhandlerværktøjet Autodeksktop, og havde behov for en hjemmeside.

Autovirke.dk

Autovirke er en bilforhandler beliggende i Holsted, mellem Esbjerg og Kolding, som sælger gode brugte biler.

For Autovirke har vi udviklet virksomhedens brandidentitet og bygget en mobilvenlig  hjemmeside som tilpasses både mobil, tablet og computer. Det betyder at bilerne som de har til salg vises præsentabelt, uanset hvilken enhed som brugeren besøger Autovirke.dk fra. Er du bilforhandler og har en hjemmeside som ikke er mobilvenlig, så den ikke viser dine biler i et mobilvenligt layout, så vil du formentlig gå glip af mange besøg og muligvis også salg.

Autovirke Holsted bruger Autodesktop som er et bilforhandler system. Deres ny hjemmeside virker således at når de opretter en bil via AutoDesktop så vil bilen også blive aktiv på hjemmesiden. Det sker helt automatisk og alt det information som er indtastet vil blive udskiftet. Sælges bilen, eller på anden vis ikke ønsker bilen aktiv længere vil den også blive slettet på Autovirke.dk. Ændres pris eller skiftes rækkefølge på billederne så vil dette også ændre sig.

Med vores bilforhandler modul giver det os mulighed for at designe en unik hjemmeside og skabe præsentationen af bilerne præcis som Autovirke Holsted ønskede. Vi kunne også fjerne tekster og info som Autevirke Holsted entuelt fandt irrelevante på hjemmesiden. Der er altså ingen begrænsninger. Bilerne får også sin egen linksti og kan deles på facebook, samt det giver en højere SEO værdi.

Hjemmesiden er bygget i år 2016.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist