Udvikling af custom WP blog: cecilieskjaerup.dk

Jeg har udarbejdet bloggen til Cecilie Skjærup Nielsen. Vi har forsøgt at ramme et simpelt og intuitivt design, der giver Cecilie gode muligheder for at blogge om livet i Sydspanien. Jeg er selv rigtig tilfreds med resultatet og vil spændt følge med på sidelinjen. Læs lidt mere om vores overvejelser herunder.

malaga

Da Cecilie rakte ud til mig var det med en ide om at skabe hendes egen blog (se mere). Selvom en blog af denne type er mindre kompleks end det jeg normalt sidder med, synes jeg det har været sjovt at lave. Jeg elsker at udfordre mig selv, men opgaver af denne karakter synes jeg også er rigtig interessant. Samtidig med giver det også en god diversitet i mit daglige, hvilket også har en høj prioritet hos mig.

Bloggen er udviklet i WordPress og har et simpelt udtryk. Ligeså simpel den er i frontend, er den også i backend. Det har været vigtig for Cecilie at sitet er nem at benytte, hvorfor der er udarbejdet simple felter i kontrolpanelet til de forskellige funktioner der findes på siden. Samtidig har jeg udarbejdet shortcodes, der kan benyttes til at lave diverse knapper, indholdsfortegnelse med mere. Dette giver et pænt æstetisk og ensartet udtryk, der binder siden fint sammen.

Jeg føler vi har lykkedes med at skabe en blog med basale muligheder, som både er funktionel og æstetisk.

Udover at have bygget bloggen, står jeg også for WordPresshosting, vedligehold og drift som bl.a. betyder at jeg tager mig af alle opdateringer og WP-sikkerhedsnotifikationer på mail og i WP.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist