City Ejendomme Aalborg

Ny digital tilstedeværelse til City-Ejendomme Aalborg som omfatter projektering og udvikling af ny hjemmeside.

City Ejendomme Aalborg | cityejendomme.dk LENNARTC

Filosofien bag driften af City-Ejendomme Aalborg er ærlighed, oprigtighed og dedikation til bybilledet i Aalborg midtby. City-Ejendomme Aalborg udlejer ejendomme i Aalborg midtby og gågaderne og har eksisteret siden 1991. Virksomheden ejes og drives af Hans Andersen samt et hold af dygtige medarbejdere.

City-Ejendomme Aalborg skulle bruge en ny digital tilstedeværelse som omfattede en ny hjemmeside, hvis design og funktionalitet skulle gå hånd i hånd. Det var vigtigt at hjemmesiden også kunne håndterer virksomhedens erhvervs lejemål og private bolig lejemål. Med afsæt i dette har vi bygget en hjemmeside i WordPress med de funktionaliteter som City-Ejendomme Aalborg havde behov for. Hjemmesiden skulle også skabe en flot profil for virksomhed, såvel for byen Aalborg.

City-Ejendomme Aalborg bruger Boligportal.dk til annoncering af deres lejemål, hvorfor det var også var vigtigt at hjemmesiden kunne snakke sammen med boligportal.dk. Resultatet blev en løsning hvor City-Ejendomme Aalborg i dag kan nøjes med at ligge deres lejemål til leje på hjemmesiden, hvor efter e automatisk bliver tilgængelige på Boligportal.dk.

På City-Ejendomme Aalborg’s gamle hjemmeside blev boliger vist i et så kaldt “iframe” vindue. I forbindelse med udviklingen af den ny hjemmeside gav det os mulighed for at designe en unik hjemmeside og skabe præsentationen af boligerne præcis som City-Ejendomme ønskede. Vi kunne også fjerne tekster og info som City-Ejendomme Aalborg entuelt fandt irrelevante på hjemmesiden. Boligerne får også sin egen linksti, hvilket giver en højere SEO værdi.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist