Udvikling af WordPress hjemmeside til ny musikfestival: Collagefestival.dk

Jeg har været så heldig at få lov til at bygge denne hjemmeside til musikfestivalen Collage Festival. Jeg synes vi har fået skabt en sofistikeret og lækker hjemmeside, som kan det den skal, og som er hurtig og driftsikker.

Collagefestival.dk

Da jeg var så heldig at blive koblet på som WP-programmør til Collage Festivals nye hjemmeside, så blev jeg rigtig glad, ikke kune fordi de er nogle søde mennesker at arbejde sammen med, men også fordi jeg syntes rigtig godt om designstilen og det stramme look som blev præsenteret. I arbejdsprocessen har grafiker leveret designmanuel og elementer som jeg så med udgangspunkt i, har programmeret WordPress hjemmesiden efter.

COLLAGE FESTIVAL er en 3 dags festival med klassiske musik og jazz. COLLAGE FESTIVALs kunstneriske leder er dirigent og musikalsk iværksætter, Mogens Dahl, der med Mogens Dahl Koncertsal har skabt et enestående koncerthus i København, hvor det musikalske liv kan udfolde sig i intime rammer, der bringer musikken tættere på publikum.

Som altid har jeg bygget WP-Temaet fra bunden på core WP, PHP og jquery funktioner i et git versionskontrolleret miljø. Løsningen med en skræddersyet hjemmeside bygget i WordPress er helt ideelt når man vil bygge et nyt website og have fuld kontrol og ikke være afhængig af forskellige tredjeparts udvidelser for at hjemmesiden fungerer. Rent teknisk er fordelene herved mange og vi ved hvordan alt fungerer og man sikre sig et langt mere skalerbar løsning. I hjemmesidens kontrolpanel er det nemt og overskueligt for webmaster at redigerer indhold. Og der er ingen måde at ødelægge layoutet på, hvilket også giver et ensartet udseende og en professionel hjemmeside.

Udover webudvikling står jeg også for drift og support på siden. Vi benytter en Cloudflare DNS-opsætning, som både hjælper til for bedre performance og sikkerhed. Derudover er eksterne scripts, så som Jquery, leveret af CDN netværk.

Tak for godt samarbejde til Sasha og Søren, samt de øvrige fra Collagefestival – håber I havde en god festival 🙏

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist