WooCommerce Webshop: Ecooking.dk - Dansk hudpleje brand som accelerere derudad

For det danske hudplejebrand Ecooking har jeg bygget en skræddersyet WooCommerce webshop. Løbende hjælper jeg med min tekniske snilde i form af; webudvikling, webdesign, teknisk implementering, DNS, hosting, opdateringer support m.m.

ECOOKING case - Webdesigner LENNARTC

Ecooking.dk – Dansk hudplejebrand med vokseværk

Siden 2017 har jeg samarbejdet med ECOOKING. Jeg husker det første møde med Ecooking og jeg kendte på daværende tidspunkt ikke ECOOKING og jeg tænkte” hvad søren er det for noget og hvad betyder E-Cooking?”. Navnet kom sig af at Tina (Stifter af ECOOKING) startede virksomheden hjemme i sit køkken. Hun udtaler: »Jeg tog bogstaveligt talt sagen i egen hånd. Jeg gik i laboratoriet og udvalgte de ingredienser, der skulle til, uden tanke for pris. Og så blandede jeg cremer, serum og olie i mit eget køkken. Hver anden dag rørte jeg nye forsyninger, som blev gemt i køleskabet.«

Hvad består samarbejdet af

Mit møde med ECOOKING resulterer heldigvis i et samarbejde, og det har været et samarbejde som har været både sjovt og udfordrende. Det var en vild oplevelse at se hvordan vi kom ud over stepperene og hvordan ECOOKING navnet blot blev større og større, både kendskabet i offentligheden, salget som steg i dk og ja i hele verden, virksomheden ECOOKING som bare voksede sig større og større (jf. Proff.dk var der 5 medarbejder i 2017 og i 2021 havde ECOOKING 27 medarbejdere).

Jeg er meget stolt over at jeg har været så heldig at få lov til at være lov til at bidrage til ECOOKING’s digitale udvikling. Samarbejde har givet mig mulighed for at udvikle og producere WooCommerce kodearbejde i et større omfang og ikke mindst en løsning som skulle skaleres til et større og større antal besøgende og mange ordremodtagelser. Udvikling af delkomponenter og funktioner som i salgsøjemed kunne bruges til at skabe mere salg i webshoppen. Jaaeh det har bare været vildt sjovt, og jeg har fra dag et følt mig som en del af team ECOOKING, hvor jeg med mine kompetencer kunne byde ind og der var også en forventning om at jeg bød ind.

    Jeg har samarbejdet med forskellige personer som har været ansvarlige for E-commerce hos ECOOKING og jeg føler at jeg med dem alle har har udviklet webshoppen på hver sin måde. Her kan bl.a. nævnes:

  • Første periode: Henrik E og Christan B, de første tegninger og udvikling af en bedre webshop end den nuværende
  • Anden periode. Christian E, Design/brand forbedringer af Webshop, optimering af ordreflow på tværs af systemer
  • Tredje periode: Morten J, Skalering af salget i hele verden

Hvad var mine primære opgaver for ECOOKING

Teknisk har jeg bygget et skræddersyet WordPress/WooCommerce webshop med forskellige integrationer. Når man vokser med den hastighed og gerne vil udover landegrænserne er det også et website som vi hele tiden udvikler på med delkomponenter og udvidelser. Ecooking websitet er bygget på WooCommerce core og fungerer bl.a. som et flerfunktionsprog site med opkobling til fx. fragthåndtering og regnskab.

Drift og vedligeholdelse indeholder bl.a. de basale ting som gør at hjemmesiden er operativ. Det indebærer bl.a. hosting på dedikeret Litespeed servere og DNS-administration. jeg sørger også for at vedligeholde udvidelser, temaer og WordPress løbende, samt håndtere problemer i forbindelse med fejlslåede opdateringer, sikkerhedsbrud ved forsøg på hacking, virus, og databackup.

Med ansvaret for ovenstående er jeg sammen med det øvrige Ecooking team, den “tekniske medspiller”. Et team og en process jeg nyder at være en del af.

Ecooking solgt til britisk kapital fond

i medio 2021 blev virksomheden solgt til britisk kapital fond. Og ifbm med denne overtagelse stoppede mit faste samarbejde med Ecooking da de valgte at skifte til andet shopsystem, desværre. Jeg er dog megastolt over den rejse jeg har været på sammen med Ecooking – fra lille niche brand til et hudplejebrand med salg til hele verden.

Det er som sagt et samarbejde jeg er utrolig stolt over og det har været en fornøjelse af være en tæt samarbejdspartner gennem flere år – Tak til ECOOKING og særligt Henrik E, Christian B og Tina for den tillid i gav mig🙏

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist