Ecooking - Dansk hudpleje brand

For det danske hudplejebrand Ecooking har jeg bygget en skræddersyet WooCommerce webshop. Løbende hjælper jeg med min tekniske snilde i form af; webudvikling, webdesign, teknisk implementering, DNS, hosting, opdateringer support m.m.

Siden 2017 har jeg samarbejdet med ECOOKING. Teknisk har vi bygget et skræddersyet WordPress/WooCommerce tema. Når man vokser med den hastighed og gerne vil udover landegrænserne er det også et website som vi hele tiden udvikler på. Ecooking websitet er bygget på WooCommerce core og fungerer bl.a. som et flerfunktionsprog site med opkobling til fx. fragthåndtering og regnskab.

Drift og vedligeholdelse indeholder bl.a. de basale ting som gør at hjemmesiden er operativ. Det indebærer bl.a. hosting på dedikeret Litespeed servere og DNS-administration. jeg sørger også for at vedligeholde udvidelser, temaer og WordPress løbende, samt håndtere problemer i forbindelse med fejlslåede opdateringer, sikkerhedsbrud ved forsøg på hacking, virus, og databackup.

Med ansvaret for ovenstående er jeg sammen med det øvrige Ecooking team, den “tekniske medspiller”. Et team og en process jeg nyder at være en del af.

Har du spørgsmål?