Energivilla.dk

Vi ønskede at skabe en identitet der udstrålede professionalisme og fornuft, med tanke på de energirigtige typehuse og renoveringer som firmaet leverer.

Energivilla.dk

Hovedbeskæftigelsen i JA Energibyg er at bygge energieffektive parcelhuse. Husene sælges under navnet “Energivilla”. I en Energivilla type hus kan du kombinere dine egne ideer og skabe dig dit personlige hus. JA Energibyg ApS har adresse i Brørup, mellem Esbjerg og Kolding og drives af Andreas Jacobsen, som har mange års erfaring fra branchen.

Vi har designet virksomhedens brandidentitet. Vi ønskede at skabe en identitet der udstrålede professionalisme og fornuft, med tanke på de energirigtige typehuse og renoveringer som firmaet leverer.  Derfor valgte vi to bløde farver i en lys- mørk grøn som de primære farver. Sammen med de mere afdæmpede farver, træder de tydeligt frem.

Med udgangspunkt i den fastlagde stil færdigjorde vi det endelige udtryk for Energivilla.dk. Vi byggede/udviklede en responsiv WordPress hjemmeside i tæt dialog med Andreas fra Energivilla. Det betød at vi allerede i et tidlig stadie kunne sløjfe eller tilføje justeringer, i stedet for senere.

Vi startede vores samarbejde med JA Energibyg ApS i år 2015 og har siden haft et bæredygtigt og godt samarbejde og skabt en langsigtet og driftsikker digital tilstedeværelse som indeholder; Hjemmeside, hosting og serviceydelser.

Hjemmesiden er bygget i år 2015. Virksomheden er desværre nedlagt i dag.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist