Tæt samarbejde omkring WordPress Hjemmeside til fysioterapeutvirksomheden: Fysioterapien.dk

Jeg har været så heldig at få lov til at samarbejde med Fysioterapien.dk Ballerup og Gladsaxe i mange år, ja faktisk siden 2014 har de kunne bruge min rådgivning og kompetencer 🙏 Samarbejdet har været meget bredt men primært omhandlet websiteudvikling/design og WP drift/webhosting.

Fysioterapien.dk/ballerup

Hvem er Fysioterapien.dk?

Fysioterapien.dk er en fysioterapeut virksomhed med to kliniker i Ballerup og Gladsaxe. Begge deres klinikker har tilknyttet varmt vands bassin, da de gør sig meget i genoptræning og behandling i varmt vand.

I 2021 splittede de to afdelinger op som selvstændige klinikker/virksomheder. Klinikkerne besluttede dog at fortsætte med at dele hjemmeside domæne (fysioterapien.dk), hvilket naturligvis var lidt spøjst, da de gerne vil kører det hele så selvstændigt som muligt. Hvilket fx også betyder at der er to forskellige SEO bureauer der arbejder på sitet for hver sin klinik/virksomhed. Det nye site betyder at der i princippet er tre websites på fysioterapien.dk:

Fysioterapien.dk fælles indgang
Fysioterapien.dk/ballerup
Fysioterapien.dk/gladsaxe

Kunden valgte at den nye sitestruktur skulle opbygges som subkataloger, altså hvor underkataloget adskilles med et “/” i dit primære domæne navn. En anden løsning kunne være at opbygge den struktur som såkaldte subdomæner, hvilket ville havde set sådan ud: ballerup.fysioterapien.dk. Vi omdirigere dog trafikken, så hvis nogle skulle bruge url’en for subdomænet vil denne forwarde til det rette url alligevel. Denne omdirigering er opsat som en global, hvilket vil sige at den også kan linke til en underside. Eksempel: https://ballerup.fysioterapien.dk/kontakt/ redircter til https://fysioterapien.dk/ballerup/kontakt/

Nyt website og sitestruktur live

I forbindelse med den nye konstruktion, i 2021, var jeg så heldig at få lov til at bygge det nye website til Fysioterapien.DK Ballerup. Fysioterapien.dk Ballerup har Maria Rovsing og Camilla Julin som er indehavere. Jeg synes at vi har haft et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med opbygning af det nye website og designwise ramte vi et roligt layout, som er let, overskueligt og samtidig et moderne hjemmeside, som kan det den skal, og som derudover er driftsikker og ikke mindst hurtigt (selvom vi har filmcover på forsiden). Som altid har jeg bygget WP-Temaet fra bunden på core WP, PHP og jquery funktioner i et git versionskontrolleret miljø. Løsningen med en skræddersyet hjemmeside bygget i WordPress er helt ideelt når man vil bygge et nyt website og have fuld kontrol og ikke være afhængig af forskellige tredjeparts udvidelser for at hjemmesiden fungerer. Rent teknisk er fordelene herved mange og vi ved hvordan alt fungerer og man sikre sig et langt mere skalerbar løsning.

For at lette de daglige gøren, er der flere automatiske funktioner bygget ind på sitet. Som fx står dagens åbningstider flere steder på hjemmesiden. Altså er det mandag så skriver den fx i toppen af hjemmesiden at “i dag har vi åbent til kl. 20”. Derudover er det global data så klinikkens åbningstider skal kun indtastes et sted og virker stadig på tværs af alle undersider.

Logo design – ja det har jeg lavet 🤷‍♂️

Afslutteligt og som lidt hygge (eller lidt sovs til kartoflerne) vil jeg blot nævne at det også er mig som har lavet det nye logo til Fysioterapien.dk, som begge klinikker/virksomheder blev enige om at benytte. Det er overhovedet ikke mine kernekompetencer, men jeg har gennem årene opbygget gode evner i Adobe AI (m.v.), og har rent faktisk lavet rigtige mange (forholdsvis simple) logoer gennem tiden. Så da jeg blev spurgt, om det var noget jeg ville hjælpe med, så sagde jeg ja til at at komme med et bud på et nyt logo til Fysioterapien.dk og det er så det som de har valgt at bruge den dag i dag 😁

Det løbende samarbejde indeholder; WordPress service aftale og hosting for begge virksomheder.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist