Gavehylden.dk

Jeg har bygget den nye platform til gavesitet Gavehylden. Jeg har udarbejdet design, layout og opsætning samt sidens nye logo.

lennartc webdesign - gavehylden.dk

Jeg har bygget den nye platform til gavesitet Gavehylden. Jeg har udarbejdet design, layout og opsætning samt sidens nye logo. Det har været en rigtig interessant case, hvor jeg har haft mulighed for at eksekvere på mine kreative færdigheder, eftersom der har været relative frie retningslinjer på casen.

Generelt har vi fokuseret rigtig meget på sidens brugervenlighed og konverteringsoptimering. Hele fundamentet er bygget op omkring, at det skal være nemt at finde den gaveide man er på udkig efter. Både i front og backned, sådan teamet bag sitet også hurtigt kan tilpasse og ændre på sitets udvalgte gaver.

Næste gang du er på udkig efter gaveideer er det måske Gavehylden du skal starte din søgen på.

Som søsterside til Gavehylden, har jeg i samme ombæring også udarbejdet siden Tildenlille.dk. Tildenlille fungerer på samme måde som Gavehylden, blot med fokus på de mindste. På siden finder man både en række gaveidéer til børn og forælder, men også en række gennemarbejde tips under deres blogsektion. Det har været en stor fornøjelse at være en del af casen.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist