Hjemmeside til boligudlejningsfirma

Boligudlejningsselskabet JC Bolig, havde brug for en smart hjemmeside med opkobling til boligportal.dk

Jcbolig.dk

Jeg løste de første opgaver for JC Bolig helt tilbage i år 2013 og vi har siden haft et samarbejde. JC Bolig er et boligudlejningsselskab med lejemål i  byer, som; Tønder, Løgumkloster, Bredebro, Sønderborg og Aabenraa.

Behovet
JC Bolig ønskede at få opdateret deres hjemmeside design og funktioner. Det var vigtigt at den var præsentabel og simpel og derudover skulle den have nogle primære funktioner som gjorde det nemt  at håndterer boliglejemål i form af data, tekst og billeder. Ud over private lejemål så var det også vigtigt at hjemmesiden kunne håndterer virksomhedens erhvervs lejemål. Derudover har det været vigtigt at lave en platform som naturligvis er mobilvenlig og responsiv til alle platforme, samt skalerbar ift. funktioner og nye tiltag.

Lidt om løsningen
Hjemmesiden er bygget op i et let og minimalistisk design. Teknisk har jeg bygget et WordPress tema uden brug af unødvendige tredjeparts udvidelser. Temaet er bygget på core WP og udviklet primært med anvendelse af PHP og jquery funktioner i et git versionskontrolleret miljø. For at give sitet bedre performance har vi opgraderet server-løsning til en Cloudflare konfigureret en af slagsen, noget som jeg ynder at gøre hos alle der har lyst til at drage fordel af ekstra performance og sikkerhed.

Forbundet med boligportal.dk
De primære funktioner forbinder boliglejemål med boligportal.dk. Opdatering af boliglejemål, samt sletning af udlejede boliger sker altså helt automatisk på boligportal.dk via data fra hjemmesiden. Det vil sige at JC Bolig kun skal ligge sine boliglejemål til leje et sted, altså på hjemmesiden, for at de også gøres aktive på boligportal.dk.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist