Hjemmeside til engros virksomheden JC IMEX APS

Design og udvikling af WordPress hjemmeside i 2007. Det seneste redesign af JCIMEX.dk er udført i år 2013.

JCIMEX.dk

Hjemmeside til lokal virksomhed med frihed til at lege med design og ideer

Jeg løste de første opgaver for JC IMEX ApS for mange år siden. JC Imex ejes af min far og ja han gav mig mulighed for at komme ind og rode med nogle ting, som andre virksomheder måske ikke ville give en på det tidspunkt, helt uerfaren, men meget nysgerrig webdesigner. Som ung upcoming webdesigner i nullerne vil man rigtig gerne lidt af det hele, først og fremmest for at udfodre sig selv, men også fordi at man lærer mange forskellige ting i mens man arbejder og derfor bliver klogere – ja næsten time for time – det betød os at jeg ofte sad og legede med grafiske elementer og ideer, hvor de så kort efter blev skrottet og erstattet af nye ideer. Det seneste redesign af Jcimex.dk er dog helt tilbage fra 2013, så siden da har identiteten og udseendet for virksomheden stort set været uforandret. Hjemmesiden kører altså på 10 år med de installerede funktioner, som på nuværende JC IMEX stadig er fint tilfredse med.

Webdesign, hosting og grafiske opgaver for virksomheden

Mine arbejdsopgaver var i perioden meget bredtfavende inden for grafisk kommunikation og online medier. Jeg har bla. designet virksomhedens brandidentitet med logo, brevpapir m.v. Skabt flyers, annoncer, priskataloger m.v. og ikke mindst designet og kodet en WordPress hjemmeside. Idag sørger jeg for drift og hosting af hjemmeside, samt hjælper med e-mail. Små grafiske opgaver som priskatalog m.v.

Grafisk designer er du ikke webudvikler/designer? Jeg er faktisk ret god i Adobe Illustrator, photoshop og InDesign og har gennem årene lavet meget forskelligt grafisk design til trykte medier så som flyers, visitkort, annoncer m.v og rigtig mange logo’er! Det er dog overhovedet ikke det jeg er bedst og der findes en masse grafiske designere som er bedre end mig, men mine grafiske egenskaber komplimentere mine kodefærdigheder meget vel, da det samlet giver mig en god æstetisk sans når jeg skal lave kode som visuelt skal folde sig ud.

Her et mockup fra gemmerne: Webdesign mockup fra 2007 af jcimex.dk
Webdesign mockup fra 2007 Webdesigner LENNARTC

Første hjemmeside bygget i 2007. Det seneste redesign af JCIMEX.dk er udført i år 2013.

Hvem er Jc Imex ApS

JC IMEX ApS er dansk importør som har specialiseret sig i import af drænrør og produktion af PE-rør, drænrør med og uden bevikling, geotekstiler. De har været leveringsdygtige til det danske marked siden 1999.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist