Hjemmeside til KHOffice som bl.a. leverer innovative artikler inden for leg og læring

Khoffice.dk

Behovet
KH Office havde brug for en ny hjemmeside. De havde en rigtig gammel en af slagsen og de trængte til noget nyt. Som for det første var mobilvenlig. Jeg har i forløbet med KH Office haft et godt samarbejde med indehaver Dennis Klinge som har været tovholder på hjemmesideprojektet og jeg synes at vi sammen har fået bygget et super site 🙂

Lidt om løsningen
Hjemmesiden er bygget op i et pænt og præsentabelt snit med fokus på at præsenterer produkter og services på en god måde. Teknisk har jeg kodet en custom WordPress løsning som er helt ideelt hvis man vil undgå ”støj” fra unødvendige tredjeparts udvidelser. Temaet er bygget på core WP og udviklet primært med anvendelse af PHP og jquery funktioner i et git versionskontrolleret miljø. For at give sitet bedre performance har vi opgraderet server-løsning til en Cloudflare konfigureret en af slagsen, noget som jeg ynder at gøre hos alle der har lyst til at drage fordel af ekstra performance og sikkerhed.

Hvem er KH Office
Indehaver Dennis Klinge startede firmaet KH op med en tilbygning på privatadressen på Hylkevænget, og da efternavnet er Klinge, så blev det til KH – initialerne, som bruges i dag. I dag er alle KH brands: KH Office, KH Leg & Læring og KH Ergonomi samlet under én afdeling.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist