Autodesktop Hjemmeside til bilforhandler

Koldingvejens Automobiler havde behov for en hjemmeside som fungerede sammen med bilforhandlerværktøjet Autodeksktop.

lennartc wordpress - kvautomobiler.dk

Koldingvejens Automobiler en en autoforhandler beliggende i Vejen, som sælger gode brugte biler. Koldingvejens Automobiler drives til daglig af Kent Hansen.

For Koldingvejens Automobiler har vi udviklet virksomhedens identitet og bygget en mobilvenlig bilforhandler hjemmeside som virker sammen med Autodesktop, som er det bilforhandler system som Koldingvejens Automobiler benytter sig af. I designet var det essentielt at bygge en mobilvenlig hjemmeside som skabte den bedste præsentation af bilerne, for at få mest mulige salg og henvendelser via hjemmesiden. Derudover har vi arbejdet med at gøre hjemmesiden brugervenlig og nem at vedligeholde for Koldingvejens Automobiler i dagligdagen.

Koldingvejens Automobiler bruger som nævnt Autodesktop, som er et bilforhandler system. Det var et vigtigt parameter i forbindelse med udviklingen af den ny hjemmeside at Autodesktop og hjemmeside kunne snakke sammen. Samspillet med Autodesktop betyder i grove træk at når Koldingvejens Automobiler opretter en bil via AutoDesktop så vil bilen også blive aktiv på hjemmesiden. Det sker helt automatisk og alt det information som er indtastet vil blive aktivt. Bliver bilen solgt, eller på anden vis ikke ønsker bilen aktiv længere vil den også blive slettet på hjemmesiden.

Med vores bilforhandler modul gav det os mulighed for at designe en unik hjemmeside og skabe præsentationen af bilerne præcis som Koldingvejens Automobiler ønskede. Vi kunne også fjerne tekster og info som Koldingvejens Automobiler eventuelt fandt irrelevante på hjemmesiden. Der er altså ingen begrænsninger. Bilerne får også sin egen linksti og kan deles på facebook, samt det giver en højere SEO værdi.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist