Lillekanin.dk

For Lillekanin har jeg haft fornøjelsen af at bygge, udvikle og designe en custom Woocommerce Webshop.

Lillekanin.dk

Lille kanin er naturlig-certificerede hudplejeprodukter, som du og din baby kan stole på. Alle produkterne er af høj kvalitet og er hudplejeprodukter specielt udviklet til sart og ny babyhud. Produkterne, som ALLE er naturlige og certificerede, er det perfekte valg til din baby. Det er tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller og Co-Founder & developer Tina Søgaard, som står bag Lille Kanin.

Lille Kanin skulle bruge en digital tilstedeværelse som omfattede en ny webshop, hvis design og funktionalitet skulle gå hånd i hånd. Hjemmesiden skulle også skabe et skarpt udtryk og have en følge virksomhedens røde tråd. Med afsæt i dette har vi bygget en webshop i WooCommerce WordPress med de funktionaliteter og individuelle behov som Lille Kanin ønskede.

Løsningen med et skræddersyet Webshop bygget i WordPress er helt ideelt når man vil designe en unik hjemmeside og skabe præsentationen sin webshop på sin helt egen måde, for et rimeligt budget. Vi sørgede også for at bygge webshoppen efter Google’s retningslinjer, hvilket optimerer fundamentet for en god SEO struktur. Vi kombinerede det kreative univers med best practice i webudvikling for at skabe intelligente og ikke mindst en unik webshop.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist