Hjemmeside til kontorfællesskabet Mercur i Kolding

Kontorfællesskabet Mercur i Kolding havde behov for en ny hjemmeside, samt et mødelokale booking system.

Mercur logo lennartc design

Mercur kontorfællesskab i Kolding, går under betegnelsen “Kolding’s måske flotteste kontorhus”. Ejendommen er beliggende som nabo til Kristkirken lige ud mod Haderslevvej som er tæt på Kolding centrum.

Vi fik til opgave at skulle bygge en ny hjemmeside til Kontorfællesskabet Mercur og har siden haft et samarbejde. Vi har redesignet virksomhedens brandidentitet, bygget en unik hjemmeside i WordPress og skabt en langsigtet og driftsikker digital tilstedeværelse som indeholder; Hjemmeside, booking system, hosting og service/support.

Udover at den ny hjemmeside skulle skabe en flot profil for kontorhuset, var det også vigtigt at de forskellige lejemål kunne præsenteres på en simpel måde. I forbindelse med udviklingen af den ny hjemmeside gav det os mulighed for at designe hjemmesiden og skabe præsentationen af lejemålene præcis som Mercur ønskede.

kontorfællesskabet Mercur skulle også bruge et booking system, da de har nogle fælles mødelokaler som lejere kan låne. Mercur havde allerede et special udviklet booking system og dette booking system, var i sig selv rigtig fint med de funktioner som Mercur havde behov for. Men da systemet ikke havde været opdateret eller vedligeholdt i måske 10 år, var der kæmpe store sikkerheds huller og ingen garanti for hvor længe det ville fortsætte med at virke. Mercur havde derfor kig på nogle allerede gængse systemer, som dog gjorde at de var låst i de funktioner som de systemer havde. Dette var ikke godt nok, hvorfor resultatet blev en løsning hvor vi udviklede et nyt mødelokale booking system til Mercur som en udvidelse til WordPress. Booking systemet blev altså udviklet efter de funktionaliteter og behov som Mercur havde. Ikke færre og ej flere.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist