Outzen Bilcenter med Bilinfo integration

Ny hjemmeside med integration af Bilinfo autoforhandlerværktøj. Derudover er der integrationer fra øvrige andre aktører så som Autouncle, Santander finansiering.

Outzen-bil.dk Bilinfo webudvikling webdesign

Outzen Bilcenter følte sig begrænset i Bilinfo systemet – men var samtidig dybt afhængig af deres funktioner. Resultatet blev en hjemmeside i WordPress CMS med en XML integration fra Bilinfo, som sikre en løbende import af alle biler. Import og opdatering af biler, samt sletning af solgte biler sker altså helt automatisk. Udover Bilinfo integrationen, er der ligeledes integreret en låneberegner fra Santander, samt integration med Autouncle for beregning af byttepris.

Det overordnede formål har været at skabe en hjemmeside, der afspejler en rød tråd mellem BMW, eksklusivitet og Outzen Bilcenters identitet. Platformen skal forbinde biler, værksted, video og billeder på en professionel, brugervenlig og tiltalende måde. Derudover har det været vigtigt at lave en platform som naturligvis er mobilvenlig og responsiv til alle platforme, samt skalerbar ift. funktioner og nye tiltag.

Løsningen der kombinerer et Open Source CMS system og Bilinfo er optimalt, hvis man ønsker det bedste fra begge systemer, hvilket også har givet mulighed for at udvikle nogle unikke funktioner som aktivt kan interagerer med brugerne af hjemmesiden.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist