Hjemmeside til Tønder Handelsskole bygget i WordPress

Jeg glæder mig altid til et nyt samarbejde og det gjorde jeg ikke mindst, omkring samarbejdet med Tønder Handelsskole, da jeg selv har været elev på skolen.

Webdesign Lennart Christensen - Tønder Handelsskole case

Det Blå Gymnasium & Handelsskolen i Tønder tilbyder bl.a. uddannelserne EUD Business, EUX Business og vores gymnasiale forløb HHX.

I forbindelse med arbejdet på toha.dk, har vi arbejdet meget i dybden med hvordan vi bedst muligt kunne optimere siden i forbindelse med mobil visning. Vores fokus på dette skyldte den yngre generation, som er den åbenlyse målgruppe for en hjemmeside som denne, og målgruppens hang til at være meget fremme på netop de mobile enheder. Vi lavede undervejs flere forskellige variationer af den endeligt implementerede løsning.

Toha.dk er rent indholdsmæssigt en rigtig “tung” hjemmeside, og derfor var det også en meget lærerig oplevelse at få lov at analysere hvordan man bedst muligt leverer rigtig meget indhold, uden at det bliver for kedeligt.

Når vi laver en side som Tønder Handelsskole, så er det vigtigt at alt teknikken spiller som det skal. Derfor har Tønder handelsskole nye hjemmeside også været en sjov størrelse at arbejde med, da der virkelig har været plads til at give fuld sejl på alle kanter.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist