Har stået for design og udvikling af Tønder Erhvervsråds nye hjemmeside

Tøndererhvervsråd.dk

Jeg er meget stolt og glad for at jeg kunne få lov at hjælpe Tønder Erhvervsråd med deres nye hjemmeside.

Meresalg Aps fik som opgave at skulle hjælpe Tønder Erhvervsråd med online strategi og i den forbindelse var jeg så heldig at jeg blev koblet på som webudvikler på projeket.

Jeg har i forløbet haft et tæt samarbejde med Maike og Marianne fra Tønder Erhvervsråd som har været tovholdere på hjemmesideprojektet. Med afsæt i strategien for Tønder Erhvervsråd og dennes designmanual, har jeg kodet/bygget et helstøbt WordPress Tema med de funktionaliteter og individuelle behov som Tønder Erhvervsråd havde brug for, og uden at ende med et website fyldt med overflødige koder og øvrigt fyld.

Løsningen med en skræddersyet hjemmeside bygget i WordPress er helt ideelt når man vil bygge et nyt website og have fuld kontrol og ikke være afhængig af forskellige tredjeparts udvidelser for at hjemmesiden fungerer. Temaet er bygget på core WP og udviklet primært med anvendelse af PHP og jquery funktioner i et git versionskontrolleret miljø.

Ifbm med samarbejdet omkring hjemmesiden har flere aktører været involveret og her i blandt blandt andet:

  • Kalb ApS stået for udarbejdelse af designmanual
  • Meresalg ApS har hjulpet med online strategi
  • Marketing Media video produktion

I processen har det været essentielt at skabe et brugervenligt og moderne site, der er nem og navigere rundt på og ikke mindst skabe en flot profil for Erhvervsrådet i Tønder.

Udover webudvikling står jeg også for drift og support på siden.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist