Custom Wordpress og udvikling af intranet

Toftlund Maskinfabrik A/S havde behov for en ny hjemmeside, samt et nyt intranet. Det har vi haft æren af at hjælpe med.

Webdesign Lennart C - Toftlund maskinfabrik Case

Toftlund Maskinfabrik A/S er en solid, leverandør indenfor bearbejdning og produktion i stål, aluminium og rustfrit stål. Virksomheden som er en familievirksomhed ejes og drives af  2. generation Henrik,  samt et hold af dygtige medarbejdere.

Toftlund Maskinfabrik A/S skulle bruge en ny digital tilstedeværelse som omfattede en ny hjemmeside, hvis design og funktionalitet skulle gå hånd i hånd. Derudover skulle Toftlund Maskinfabrik A/S bruge et intranet, bygget på de funktioner som de havde i deres nuværende, men forældede system. Med afsæt i dette har vi bygget en unik hjemmeside i WordPress og skabt en langsigtet og driftsikker digital tilstedeværelse som indeholder; Hjemmeside, intranet, hosting og service/support.

Toftlund Maskinfabrik havde nogle specielle og meget brugerdefinerede krav til intranettet. De havde dog havde haft kig på nogle allerede gængse systemer, som dog gjorde at de var låst i de funktioner som de systemer havde. Dette var ikke godt nok, hvorfor resultatet blev en løsning hvor vi udviklede et nyt intranet til Toftlund Maskinfabrik som en udvidelse til WordPress. Intranettet blev altså udviklet efter de funktionaliteter og behov som Toftlund Maskinfabrik havde. Ikke færre og ej flere.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist