Udvikling af hjemmeside og intranet efter specialmål

Toftlund Maskinfabrik A/S havde behov for en ny hjemmeside, samt et nyt intranet. Det har jeg haft æren af at hjælpe med.

Webdesign Lennart C - Toftlund maskinfabrik Case

Toftlund Maskinfabrik A/S er en solid, leverandør indenfor bearbejdning og produktion i stål, aluminium og rustfrit stål. Virksomheden som er en familievirksomhed ejes og drives af  2. generation Henrik,  samt et hold af dygtige medarbejdere.

Toftlund Maskinfabrik A/S skulle bruge en ny digital tilstedeværelse som omfattede en ny hjemmeside, hvis design og funktionalitet skulle gå hånd i hånd. Derudover skulle Toftlund Maskinfabrik A/S bruge et intranet, bygget på de funktioner som de havde i deres nuværende, men forældede system. Med afsæt i dette har vi bygget en unik hjemmeside i WordPress og skabt en langsigtet og driftsikker digital tilstedeværelse som indeholder; Hjemmeside, intranet, hosting og service/support.

Toftlund Maskinfabrik havde nogle specielle og meget brugerdefinerede krav til intranettet. De havde dog havde haft kig på nogle allerede gængse systemer, som dog gjorde at de var låst i de funktioner som de systemer havde. Dette var ikke godt nok, hvorfor resultatet blev en løsning hvor vi udviklede et nyt intranet til Toftlund Maskinfabrik som en udvidelse til WordPress. Intranettet blev altså udviklet efter de funktionaliteter og behov som Toftlund Maskinfabrik havde. Ikke færre og ej flere.

Henrik fra Toftlund Maskinfabrik fortæller om deres intranet som har været i brug siden 2018

Den ligger på vores hjemmeside, og ligger bare bag ved den lille hængelås oppe i højre hjørne (se www.tmas.dk) -Her skal man have et log ind for at kunne se den.

Jeg har et administrator log ind, og alle ansatte har ét fælles log ind, så kan de ligge beskeder ind alle steder fra, bare de kan komme på hjemmesiden (både mobil & pc.)
Selve visningen er bare en pc med touchskærm, som hænger på væggen ved vores indgang, på de forskellige bygninger, som altid er logget ind og via google chrome bare opdaterer ved hvert 5. minut.

Når en medarbejder skriver en besked ind, får jeg en mail med teksten (bare for at sikre at der ikke sker dobbelt booking eller alle mand holder fri / ferie samme dag))

Så er visningen for en arbejdsuge af gangen, men hvis man trykker på pile foroven kan man vælge en uge frem eller tilbage.
Så hvis de enkelte folk er syg, til tandlæge eller vi har gæster bliver det så skrevet ind her og hvornår de er tilbage igen, så alle har info om hvem hvad og hvornår så alle har fået samme besked.

Ligeså kan man i kolonnen til højre se langtidskalender, hvornår lærlingene skal på skole, julefrokost , ferie osv. osv. . Ved indtast af ny oplysning er der en knap foroven, er der en ændring eller sletning er det håndter opslag ..

Farveprikkerne er begivenheder , fri / ferie , møder / gæster , værkstedsoplysning (fx tømning af containere, besked ved status, eller andet…)

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist