Tønderhallerne udnyttede Corona nedlukning til at udvikle ny hjemmeside

Jeg er mega stolt og glad for resultatet med den nye hjemmeside til Tønderhallerne. Her har jeg været så heldig at få lov til at hjælpe i form af design, programmering, teknologivalg, rådgivning og hosting 🙏

Tonderhallerne.dk

Behovet
Det havde længe været et ønske at gøre hjemmesiden mere funktionel og brugervenlig. Derudover var det vigtigt at få lavet en række kommunikative og designmæssige forbedringer, som skulle gøre brugeroplevelsen væsentligt mere intuitiv, end vi kender den fra tidligere. Ligeledes skulle centrets nye navn og identitet komme tydelig til udtryk og centrets rammer som sættes for idrætten og fællesskabet i Tønder.

Lidt om samarbejdet
Tønderhallerne blev som så mange andre inden for kultur og sport lukket ned fra dag til dag på grund af Coronapandemiens faste tag i landet. Og hvad gør man så? Intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Og med den indstilling blev nedlukningen anledningen til en række opdateringer; nogen udnyttede tiden til at give centret en overhaling i form af oprydning, taglægning, belysning, og udskiftninger, mens andre tog plads bag skærmene med en mission om at give hjemmesiden et løft.

Jeg har i forløbet haft et rigtig godt og tæt samarbejde med Melissa McCann Seeberg fra Tønderhallerne som har været tovholdere på hjemmesideprojektet. Med afsæt i mange indledende snakke (samt løbende), tanker, ideer, teorier m.v, og en hertil lavet designmanuel har jeg designet og kodet et helstøbt WordPress Tema med de funktionaliteter og individuelle behov som Tønderhallerne havde brug for.

Melissa siger om samarbejdet 💬

“Lennart er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han er en god sparringspartner, som udover at være teknisk kompetent også har en holdning til tingene. Der er stift fokus på at skabe sammenhæng mellem design, identitet og funktionalitet. Lennart har i forbindelse med vores webudviklingsprojekt udvist stor grundighed og æstetisk sans front-end samtidig med at han har sørget for at brugeroplevelsen back-end er holdt så simpel som muligt. Der skal lyde de varmest anbefalinger herfra”

Lidt om løsningen
Løsningen med en skræddersyet hjemmeside bygget i WordPress er helt ideelt når man vil bygge et nyt website og have fuld kontrol og ikke være afhængig af forskellige tredjeparts udvidelser for at hjemmesiden fungerer. Rent teknisk er fordelene herved mange. Alle tredjepartsudvidelser er jo generelt lavet til at komme de fleste til gode, men det har så også sin bagside. Så det at man ikke ender med et website fyldt med overflødige spaghettikoder, scripts og unødvendig “støj” fra tredjeparts udvidelser er altid et plus og gør at man har fuld styr på hvordan sitet fungerer og derved ikke ender med et site som bliver sløvet/begrænset og derved også langt mere langtidsholdbart. WP-Temaet er bygget på core WP og udviklet primært med anvendelse af PHP og jquery funktioner i et git versionskontrolleret miljø. For at give sitet bedre performance har vi opgraderet server-løsning til en Cloudflare konfigureret en af slagsen, noget som jeg ynder at gøre hos alle der har lyst til at drage fordel af ekstra performance og sikkerhed.

Udover webudvikling står jeg også for drift og support på siden.

Tak for godt samarbejde 🙏😊

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist