En dynamisk webbranche

I Meresalg Marketing har vi arbejdet på mange forskellige og interessante webprojekter. Det er netop forskelligheden, som gør vores arbejde interessant. Vi kommer ned i maskinrummet på hos forskellige virksomheder, hvilket er helt fantastisk. Det er skønt, at rådgive- og ikke mindst forbedre den digitale strategi hos den enkelte forretning. 

Teknologien flytter os

Vi opererer i en branche der er meget dynamisk. Teknologien sørger hele tiden for, at vi har nye muligheder – dette gør også at vi konstant, må foretage en række til/ fravalg, i takt med at kunne rådgive og stå stærkest muligt i forhold til ”best practice” inden for eksempelvis webudvikling.

På den måde sikrer vi at kunne levere den bedste service og ydelse til vores kunder. Det er vigtigt med et godt produkt, da det er produktet som ganske enkelt afgøre hvordan markedet kontrolleres. Dette betyder også, at hvis vi ikke er bekendt med den seneste teknologi, vil vores konkurrenter kunne tilbyde et bedre produkt end vores – noget vi naturligvis er meget opmærksomme på.

Løbende aftaler sikrer et flow

Størstedelen af vores kunder er inde på en løbende aftale. Det er de færreste, som kun vælger at købe en ydelse hos Meresalg Marketing. Løbende aftaler kan være inden for Web, SEO, Linkbuilding eller AdWords. Ofte er det også en kombination, hvor alle vores kompetencer bliver benyttet. Ydermere er det også her vi har opnået nogle af de bedste resultater og samarbejder.

Det særdeles positivt at vi har kunderne i forretningen på faste aftaler, eftersom det i høj grad tyder på, at der er en tilfredshed for det arbejde vi tilbyder. Noget vi er meget begejstrede for, da vi altid løber rigtig langt for den enkelte kunde- og gerne lægger de nødvendige interessetimer i en case, for at den kommer til at leve op til både egne, men også kundens forventninger.

Ligeledes opbygger vi et loyalitetsbånd til vores kunder, og et samarbejde der ikke blot skal ses en konsulentydelse, men rettere som en reel samarbejdspartner i samme omfang, som det var en kollega på arbejdet eksempelvis. Det skaber et flow og udvikling.

Som Web- og marketingbureau lever du af at skabe resultater. Cases og referencer er altafgørende, da det ganske forståeligt kræver resultater for at komme i betragtning på de større cases. I forhold til dette har vi i Meresalg efterhånden fået opbygget en ganske stabil referenceliste, som vi som virksomhed er meget glade for.

Vi samarbejder blandt andet med: Tønder Handelsskole, Cykelexperten A/S – som er førende inden for El Cykler i Danmark, Littlethings ApS, Mikkelsen Ejendomskontor, Cityejendomme Aalborg, HELSEBOOST – Danmarks nye Helsemagasin, Retrotøjsbutikken Tuxer m.m.