Hvad koster en ny hjemmeside?

Jeg ved godt, at ”det kommer an på … “ ikke er noget særligt tilfredsstillende svar på et så centralt og umiddelbart enkelt spørgsmål som ”hvad koster et ny hjemmeside egentlig?”. Jeg ved også, at det, som mange i virkeligheden mener, er: ”hvor billigt kan man få en ny hjemmeside til?”

Individuelle behov har stor betydning for prisen

Prisen på en ny hjemmeside kan variere overraskende meget, afhængigt af størrelsen, materialer, udstyr og installation. For at kunne give en akurat pris kræver det at vi finder frem til den rigtige individuelle løsning til netop dig. Det er meget almindeligt at starte med et budget: ”Hvad kan vi få for X kroner?” eller ”Hvor langt kommer vi for X?”. En overordnet budgetramme kan være med til at afklare mulighederne i forhold til hjemmesidens størrelse, indretning, elementer og “ekstra udstyr”.

Jeg har mange års erfaring og har lært meget undervejs hvilket gør at jeg kan give ordentlig rådgivning og ikke mindst kunne bygge en hjemmeside af høj kvalitet.

Så selv om det er et kedeligt svar … “så tilbyder jeg hjemmesider i begge ender af prisskalaen – og alle steder midtimellem. Det afhænger altså af dine behov. Kontakt mig og lad os drøfte dine behov, jeg vil i telefonen allerede kunne give dig et overslag på prisen for hjemmesiden.

Hos mig får du den personlige service og en direkte linje til din udvikler. 🙂