Lennart Christensen 👋 WordPress udvikler/designer fra Esbjerg DK

Jeg bygger bl.a. kundespecifikke WordPress-temaer baseret på et ønsket design. Jeg koder WP-plugins, WP-temaer og andre specielle ting, som man lige står og mangler til sin hjemmeside. Derudover kan jeg give teknisk support i WordPress/WooCommerce og hjælpe til når det drejer sig om DNS, PHP/server, CDN m.v.

Webudvikler Esbjerg LennartChristensen

Det startede som en hobby og er i dag min levevej

Noget af det første WordPress Website udvikling som jeg har lavet for en virksomhed kan jeg finde i mit arkiv, dateret til d 07.11.2007. Min interesse for webdesign og hjemmesider m.v. startede dog tidligere og jeg kan huske at jeg havde et fritidsjob hos en maskinhandler hvor jeg også hjalp med at opdatere hjemmeside med billeder m.v via ftp. Det må have været i start nullerene. Der er løbet meget vand i stranden siden den gang og både mulighederne og mine kompetencer har naturligvis udviklet sig en del siden den gang 😂

Mine webudviklings færdigheder spænder fra at opbygge mobilvenlige hjemmesider, der fungerer perfekt på tværs af browsere til at opbygge skalerbare WooCommerce shops eller udvikling af WordPress plugins. Send mig et mockup og jeg koder et WordPress tema til formålet. Hvert WordPress tema, jeg udvikler, er professionelt designet og bygget fra bunden i et “design proof” layout, hvilket betyder at alt virker som forventet, og der er ingen måde at ødelægge layoutet på, hvilket også giver et ensartet udseende og en professionel hjemmeside.

Team up med en freelance Webudvikler med et kommercielt mindset

Jeg er en webudvikler som udover at være teknisk kompetent også har et kommercielt mindset, hvilket vil sige at jeg har en holdning til tingene og en god praktisk forståelse. Jeg har fokus på at skabe sammenhæng mellem design, identitet og funktionalitet således at det vi laver får en positiv værdi i dag og i fremtiden. Jeg håber altid på at blive en god sparringspartner, med dem jeg får lov at samarbejde med. Det er også megafedt at få lov til at føle sig som en del af et team i de virksomheder (i det omfang det giver mening) jeg får lov at samarbejde med og på en eller anden mærkelig måde så har jeg det faktisk godt med at være “skjult for offentligheden”, velvidende at man har bidraget til en virksomhed eller et projekt. Det er en vis stolthed når f.eks en webshop eller et brandshop udvikler sig.

Morten fra Ecooking

Hos Ecooking og House og Cosmestics har vi benyttet Lennart og CCO til udvikling og drift af vores webshops inkl. hosting. Lennart er god til at forstå vores forretning og behov. Eksekverer hurtigt på opgaverne - og kan vel bedst betegnes som vores kode-ninja. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Vi har været kunde i 3 år og håber at være det mange år endnu. Lennart og CCO skal have de bedste anbefalinger herfra 🙂

Læs udtalelse

Casestory: Dansk WooCommerce webshop går fra lille niche brand til virksomhed med salg til hele verden og i 2021 blev virksomheden solgt til britisk kapital fond.
Læs case Ecooking.dk/com

Webudvikler eller Webdesigner?

Jeg har arbejdet med WordPress i mange år (+10 år) og de første par år så jeg nok mig selv mere som en webdesigner end en webudvikler. Jeg lærte dog ret hurtigt at bygge fine hjemmesider og har hele tiden arbejdet med det udgangspunkt at jeg vil kende koden og ingen kunder bør spises af med en billig standard løsning lavet i et eller andet temabygger. Med årene begyndte jeg også at lave arbejde som f.eks. udvikling af WP-plugins, api’er og andre fede funktioner. Så jaaaeh webudvikler med speciale i WordPress det er mig. Mine grafiske kompetencer kommer mig dog fint til gode i form af at jeg i mit arbejde har en god portion kreativitet i rygsækken og derved kan lave et stykke veludført stykke arbejde som både er godt kodet, men også kan se æstetisk godt ud.

En tæt relation med din WordPress programmør

Jeg synes helt klart det et sjovest at opbygge længerevarende relationer med dem som jeg får lov at samarbejde med. Udover at det er sjovest, så giver det også de bedste resultater.

  Grunde til at ansætte mig

 • Jeg har over 10 års erfaring med WordPress (siden 2007).
 • Jeg er nem at få fat på og hos mig så får du en direkte linje til din webudvikler.
 • Jeg lærer altid og følger de nyeste udviklingsstandarder.
 • Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
 • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.
 • Jeg lover ikke guld og grønne skove men til gengæld giver jeg en ærlig service.
 •  Jeg er en webudvikler som har en god forståelse for SEO og følger aktuelle standarder i udviklingsprocessen.
 • Jeg er en webudvikler som er selvtænkende med et kommerciel mindset – hvilket betyder at jeg hurtigt er i stand til at vurdere om det kode vi laver har en positiv værdi for din virksomhed i dag og i fremtiden
 • Jeg sætter stor pris på at lave både funktionelle og æstetisk gode løsninger.

Jeg er klar med rådgivning om både stort og småt, så vi i fællesskab kan finde den bedste hjemmeside løsning til netop dine behov.

Skriv til Lennart

Lille note: Hvis du leder efter en webudvikler som kan lave et færdig hjemmeside til et par tusinde DKK kroner eller en hjemmeside som skal udvikles og stå klar om en uge, så vil vi sandsynligvis ikke være det bedste match. Men hvis du vil arbejde med en, der er opmærksom på detaljer, en som kan hjælpe med at skalere din WordPress løsning, ikke klipper hjørner og har super feedback fra andre samarbejder til at bakke det op, så er vi højst sandsynligt et rigtig godt match.