Lennart Christensen - WordPress udvikler og designer fra Esbjerg DK

Jeg bygger bl.a. kundespecifikke WordPress-temaer baseret på et ønsket design. Jeg programmerer plugins, temaer og andre specielle ting, som du lige står og mangler til din hjemmeside. Derudover kan jeg løse tekniske udfordringer i WordPress eller Woocommerce.

 

Det startede som en hobby og er i dag min levevej

Jeg er en webudvikler som udover at være teknisk kompetent har et komercielt mindset, hvilket vil sige at jeg har en holdning til tingene. Jeg har fokus på at skabe sammenhæng mellem design, identitet og funktionalitet og håber altid på at blive en god sparringspartner, med dem jeg får lov at samarbejde med. Mine webudviklings færdigheder og erfaringer spænder fra at opbygge mobilvenlige hjemmesider, der fungerer perfekt på tværs af browsere til at opbygge skalerbare WooCommerce shops eller WordPress plugins. Hvert  WordPress tema, jeg udvikler, er professionelt designet og bygget fra bunden i et “design proof” layout, hvilket betyder at alt virker som forventet, og der er ingen måde at ødelægge layoutet på, hvilket også giver et ensartet udseende og en professionel hjemmeside.

Grunde til at ansætte mig

  • Jeg har over 10 års erfaring med WordPress (siden 2007).
  • Jeg tilbyder en personlig service hvor I får en direkte linje til Jeres udvikler/rådgiver.
  • Jeg lærer altid og følger de nyeste udviklingsstandarder.
  • Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
  • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.
  • Jeg lover ikke guld og grønne skove men til gengæld giver jeg en ærlig service.
  •  Jeg er en webudvikler som har en god forståelse for SEO og følger aktuelle standarder i udviklingsprocessen.
  • Jeg er en webudvikler som er selvtænkende med et kommerciel mindset – hvilket betyder at jeg hurtigt er i stand til at vurdere om det kode vi laver har en positiv værdi for din virksomhed i dag og i fremtiden

En tæt relation med din WordPress programmør

Jeg synes helt klart det et sjovest at opbygge længerevarende relationer med dem som jeg får lov at samarbejde med. Udover at det er sjovest, så giver det også de bedste resultater.

Kontakt Lennart Christensen her

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webdesigner/webudvikler, WordPress specialist