Lennart Christensen

Webdesigner m@lennartc.dk

Ny hjemmeside inkl. hosting og drift

Jeg har i +10 år arbejdet med webdesign fra freelancebasis til levevej. Jeg bygger hjemmesider som ikke kun er flotte, men som også kan skabe værdi.  Jeg har blandt andet udviklet nye hjemmesider for ejendomsmæglere, boligselskaber, budportaler m.v.

Jeg er WordPress specialist og bygger hjemmesider fra bunden. Jeg bruger ikke købe temaer eller andre drag-and-drop systemer.

Ny hjemmeside med flot design og funktionelle detaljer

Din hjemmeside bliver skræddersyet til dig. Jeg guider dig i gennem hele processen fra de første tanker og ideer til din nye hjemmeside. Det sikrer, at vi har styr på alle detaljerne omkring produktion og levering.

  • Unikt design til dit firma
  • Dansk Design og dansk produceret
  • Personlig betjening

Jeg har fokus på SEO og Googles retningslinjer, og at du får en hjemmeside der har de bedste forudsætninger for at skabe henvendelser og salg.

Virksomheds hjemmesider til fornuftige priser

Jeg bygger hjemmesider for danske virksomheder til fornuftige priser. Fra små til større løsninger. Hjemmesider, der er flotte at se på, og som er udviklet til den måde, vi lever og bruger internettet på. Hvad man kan lide er altid meget subjektiv, hvorfor du hos mig kan få din hjemmeside skræddersyet akkurat efter dine behov og ønsker.

Jeg giver gerne nogle indspark og er elllers med dig lige fra idé til færdigt projekt i form af rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt eventuel hosting.