Husk at få sendt dine løbende fakturaer

Hvis du lige er begyndt som freelancer eller starter en virksomhed, lyder ordet “faktura” stadig så nyt og spændende. Faktura, faktura, faktura – det er ligesom lyden af ​​penge, der falder direkte ind på din bankkonto.

Husk at få sendt dine løbende fakturaer

Når det kommer til at at få lavet og sendt sine fakturaer til sine kunder har du sikkert et godt faktura/regnskabsprogram som Dinero. Men hvordan husker du at sende dine fakturaer til tiden? Jeg har selv mange løbende aftaler som betales månedligt eller årligt. Det har for mig været en kæmpe hurdle at huske alle disse aftaler, hvorfor de stort set ALDRIG bliver faktureret til tiden eller måske har jeg endda glemt nogle. Alle disse problemer og mere kan løses ved at bruge en CRM fakturerings tjeneste til at automatisere og spore mine løbende fakturaer.

Simpel WordPress plugin

For mig var det vigtigt at det var simpelt, så jeg nemt kunne oprette og slette ordren. Busii, som er et plugin til WordPress, har sparet mig for en masse tid. Det er blot nogle af de ting, som jeg har draget økonomisk fordel af.

Overblik over løbende fakturaer som skal sendes

Hvis du ønsker at blive betalt i tide, skal du sende fakturaer til tiden. Det er svært at huske, når du har planlagt at sende dine kunder et faktura, og selvom du sætter det på din kalender, kan du måske placere det en eller to gange.

Tag et kig på Busii – Simpel CRM Plugin til WordPress, som er et ordre/faktura tjeneste som kan holde styr på dine løbende aftaler.