Tilføj Fuld Shortcode-Support til Yoast SEO Meta Title og Meta Description med PHP-kode

Ved at tilføje følgende kodestykker til functions.php-filen kan du give fuld shortcode-support til Meta Title og Meta Description i Yoast SEO-pluginet sant din WordPress post title. Dette åbner op for en bred vifte af muligheder for at tilpasse dine titler og bruge shortcodes til at tilføje dynamiske elementer.

Her er eksempelet på kodestykket, der tilføjer fuld shortcode-support til Meta Title og Meta Description i Yoast SEO-pluginet. Du skal tilføje dette stykke kode til din functions.php-fil i dit WordPress-tema:


// Tilføj shortcode-support til Yoast SEO meta tags
add_filter('wpseo_title', 'do_shortcode');
add_filter('wpseo_metadesc', 'do_shortcode');

Når du har tilføjet dette stykke kode, kan du bruge shortcodes i dine Meta Title- og Meta Description-felter i Yoast SEO-indstillingerne. For eksempel kan du lave en [year] shortcode til at vise det aktuelle år i Meta Title eller Meta Description:

Meta Title: “Velkommen til vores hjemmeside [year]”

Meta Description: “Få de bedste tilbud i [year] på vores hjemmeside”

Når siden vises i søgeresultaterne, vil shortcoden [year] blive erstattet med det aktuelle år.

Brug shortcode i post title

Ønsker du at udvide shortcode-support funktionaliteten i din post title, så skal du blot indsætte følgende kodestykke i din functions.php fil. Vi bruger add_filter-funktionen til at tilføje vores tilpassede funktion som en filterhook for the_title, hvilket betyder, at den vil blive anvendt på post titlerne.


add_filter( 'the_title', 'do_shortcode' );

Når du har tilføjet koden til functions.php-filen, skal du gemme ændringerne og opdatere filen. Husk altid at tage en sikkerhedskopi af din functions.php-fil, før du foretager ændringer i den. Og sørg for at teste dine ændringer for at sikre, at de fungerer som forventet.