Lennart her 👋 Selvstændig WordPress udvikler fra Esbjerg

Jeg arbejder bl.a. som underleverandør/freelancer for reklamebureauer, seofirmaer og andre typer virksomheder, der mangler en webudvikler (i baglokalet) til løsning af dagligdagens forskellige tekniske ad hoc opgaver, samt udvikling af plugins, delkomponenter og WordPress websites.

WordPress Support, WP udvikling Lennart Christensen

Få en webudvikler i “baglokalet”

Reklamebureauer, seofirmaer, marketing og andre typer virksomheder kan have et behov for at have en teknisk person til at stå klar til at hjælpe hvis behovet skulle opstå. Jeg har et samarbejde med forskellige virksomheder hvor jeg hjælper med det tekniske der løbende skulle komme. Nogle har timer til mig i hver uge og andre har mere sporadisk.

    Løbende ad hoc opgaver kunne være …

  • Migrering/Flytning af WordPress hjemmeside
  • Backup/hosting/vedligehold af WordPress hjemmesider
  • Fejlsøgning, DNS opsætning m.v.
  • småjusteringer/kodearbejde
  • Rettelser/hjælp ved fejl
  • Vedligeholdelse af kundens egne websites og kunders websites

Udover det løbende ad hoc arbejde så kan arbejdet også bestå i udvikling/programmering af fx. delkomponenter til WordPress hjemmesider, WP-plugins og Affiliate WordPress temaer (hjemmesider).

Hvordan kom jeg igang med WordPress udvikling

For +10 år siden begyndte jeg at fordybe mig i WordPress. Til at starte med var det bare min hobby hvor jeg sad og nøredede med det og bruge oceaner af tid på at lære. Da jeg først var i stand til at beherske og forstå WP codex, startede jeg først med konvertering af eksisterende WordPress-temaer og små justeringer i eksisterende plugins. Hurtigt begyndte jeg at genkende mønstrene i hvordan WordPress er bygget op og jeg begyndte selv at udvikle temaer og brugerspecifikke plugins. Jeg er autodidakt webudvikler og faktisk lærte jeg at skrive PHP og Javascript – 90% af WordPress backend, kan man sige – ved at dykke ned i andre WordPress temaer og plugins m.v og på den måde lærte jeg at kode og forstå codex. Det fede i denne verden er at der hele tiden sker noget nyt, så man udvikler sig, forbedre sig og lærer stadig.

Team up med en freelance Webudvikler med et kommercielt mindset

Der findes mange dygtige fagfolk i alle brancher og der findes også rigtig mange webudviklere. Der er helt sikkert nogle WordPress udviklere som er bedre end mig, men der findes sørme os mange som ikke har de kompetencer som jeg har. Mine forcer lægger i at jeg er en teknisk dygtig WP udvikler med masser af erfaring, som også har et kommercielt mindset, hvilket betyder at jeg har en god forståelse for det praktiske grundlag for det kodearbejde jeg laver. Det vil også sige at jeg har en holdning til tingene således at jeg gerne kommer med input til det vi laver. Det er altid megafedt at få lov til at føle sig som en del af et team i de virksomheder (i det omfang det giver mening) jeg får lov at samarbejde med og på en eller anden mærkelig måde så har jeg det faktisk godt med at være “skjult for offentligheden”, velvidende at man har bidraget til en virksomhed eller et projekt. Det er en vis stolthed når f.eks en affiliate shop udvikler sig.

Lau fra Meresalg Aps

Jeg har kun positive ting at sige om vores samarbejde med Lennart. Vi bruger Lennart hos Meresalg Marketing til en del opgaver - internt såvel eksternt. Leveringsdygtig, løsnings-orienteret og ikke mindst fair på pris. 5 ud af 5 herfra.

Læs udtalelse

Tilbyd dine kunder en WordPress hjemmeside

Fordelen ved mig som samarbejdspartner er, at I også kan tilbyde jeres kunder hjemmesider og webhosting. Udover de kernekompetencer, som jeres virksomhed excellerer indenfor, kan I tilbyde det ekstra, der måske gør, at I kan styrke samarbejdet med jeres kunder. Dermed vil kunderne ikke uden videre skifte til en anden leverandør, når de ser, at I kan levere WordPress design, udvikling, drift eller hosting.

Dine opgaver – dine kunder

Vi kan sammensætte ydelserne, så de passer til lige netop jeres kunder, og jeg kan varetage alle opgaver, hvor WordPress udvikling er i centrum. Tilbyder i webdesign og webhosting til jeres kunder så har jeg stor ekspertise og kan tage den direkte kontakt med jeres kunder, så eventuelle tekniske spørgsmål bliver professionelt håndteret – eller jeg kan gemme mig i “maskinrummet”, hvor I så selv varetager jeres kunders tav i forhold til de tekniske spørgsmål/problemer, som kan opstå og overdrager så derefter arbejdet til mig.

TIllid til din wordpress udvikler

100 % tillid er alfa og omega, når man som bureau vælger en underleverandør / samarbejdspartner, og I skal kunne stole på, at underleverandøren ikke stjæler kunderne – specielt hvis jeres kerneforretning er SEO, AdWords, branding eller måske enda webdesign. En stor del af min forretning hviler på arbejdet som underleverandør, så jeg er meget bevidst om dette særlige ansvar. Derfor har vi 100 % rene linjer – Jeg udfører mit arbejde med professionel distance.

Interesseret i at høre mere?

Jeg har særdeles rimelige timepriser, hvilket giver mulighed for en fornuftig avance til jeres bureau. Herudover bidrager jeg gerne med anbefalinger til jeres kunder, således at de får det maksimale ud af deres hjemmeside. Send en hilsen om dine tanker – det koster ikke noget.