Underleverandør af WordPress hjemmesider

Jeg arbejder som underleverandør for reklamebureauer, seofirmaer og andre typer af virksomheder, der gerne vil tilbyde deres kunder hjemmesider af høj kvalitet.

rengøringsvirksomheds hjemmeside - webdesigner LENNART C

Tilbyd dine kunder en WordPress hjemmeside

Fordelen ved mig som samarbejdspartner er, at I kan tilbyde jeres kunder hele pakken. Udover de kernekompetencer, som jeres virksomhed excellerer indenfor, kan I tilbyde det ekstra, der måske gør, at I kan styrke samarbejdet med jeres kunder. Dermed vil kunderne ikke uden videre skifte til en anden leverandør, når de ser, at I kan levere WordPress design, udvikling, drift eller hosting.

Dine opgaver – dine kunder

Vi kan sammensætte ydelserne, så de passer til lige netop jeres kunder, og jeg kan varetage alle opgaver, hvor WordPress udvikling er i centrum. Jeg har stor ekspertise og kan tage den direkte kontakt med jeres kunder, så evt. spørgsmål bliver professionelt håndteret – eller jeg kan gemme mig i “maskinrummet”, hvor I så selv varetager jeres kunders tav i forhold til de tekniske problemer, som kan opstå.

TIllid til din wordpress udvikler

100 % tillid er alfa og omega, når man som bureau vælger en underleverandør til sine kunder, og I skal kunne stole på, at underleverandøren ikke stjæler kunderne – specielt hvis jeres kerneforretning er SEO, AdWords eller webdesign. En stor del af min forretning hviler på arbejdet som underleverandør, så jeg er meget bevidst om dette særlige ansvar. Derfor har vi 100 % rene linjer – Jeg udfører mit arbejde med professionel distance.

Interesseret i at høre mere?

Jeg har særdeles rimelige timepriser, hvilket giver mulighed for en fornuftig avance til jeres bureau. Herudover bidrager jeg gerne med anbefalinger til jeres kunder, således at de får det maksimale ud af deres hjemmeside. Send en hilsen om dine tanker – det koster ikke noget.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webdesigner/webudvikler, WordPress specialist