Webdesigner i Esbjerg
med masser af knowhow

Hej, mit navn er Lennart og jeg er en freelance webdesigner, hjemmesideudvikler og WordPress-ekspert fra Esbjerg.

advokat hjemmeside - LENNART C WEBDESIGN

Professionel Webdesigner fra Esbjerg

Jeg er en garvet webdesigner med fuld fokus på WordPress. Jeg designer, koder og bygger klassiske, som moderne hjemmesider og alt det imellem. Her kan du få en personlig service, webdesign, webudvikling, samt vedligeholdelse, support og hosting af WordPress hjemmesider. Her på min hjemmeside kan du læse lidt mere om hvem jeg er og hvad jeg tilbyder.

Design proof hjemmesideudvikling

Jeg bygger hjemmesider så de er “design-proof”. Det betyder, at indhold altid kommer til sin ret i det design, som er udviklet. Indholdet kan redigeres med brugerdefinerede felter. Med dem indtaster man bare sit indhold, og det er alt! Alt fungerer som forventet, og der er ingen måde at ødelægge hjemmesidens layout på.

Har du allerede et design, men mangler en til at udvikle hjemmesiden? Send dine designmockups i ethvert format (PSD osv.), så forvandler jeg dem til en fuld funktionelt og responsiv WordPress hjemmeside, baseret på det fremsendte design.

Grunde til at ansætte mig

  • Jeg tilbyder en personlig service hvor I får en direkte linje til Jeres webudvikler/rådgiver.
  • Jeg er tilgængelig dagligt. Du kender jobbets aktuelle status, fordi jeg ofte kontakter dig med opdateringerne.
  • Jeg tror, god kommunikation er nøglen til et vellykket projekt. Derfor svarer jeg altid hurtigt.
  • Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
  • Jeg leverer realistiske frister, som jeg gør alt for at overholde.
  • jeg tilbyder en driftsaftale som indeholder 24/7 overvågning mod hackerangreb, nedbrud, mv.
  • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.

Et bæredygtigt samarbejde med din hjemmeside udvikler

Jeg håber altid på at opbygge langsigtede relationer med dem som jeg får lov at samarbejde med. Det giver helt klart de bedste resultater, derudover er det også sjovest. Hvad koster en ny hjemmeside så? Jeg bygger hjemmesider efter mål så det er utroligt svært at sige helt præcist uden at have drøftet dine behov mere specifikt. Leder du efter en billig-billig webdesigner (Du har et budget på et par tusinde kroner til en sprinter ny hjemmeside), så vil vi formentlig ikke være det bedste match. Vil du til gengæld arbejde med en webdesigner der ikke klipper hjørner, en som er opmærksom på detaljer og har referencer og kvalifikationer til at understøtte det, så er vi højst sandsynligt et rigtig godt match.

Interesseret i at høre mere?

Jeg er selv fra Esbjerg, så hvis du er interesseret kan vi sagtens tage et møde og se om der er et match i mellem os. Jeg bidrager gerne med anbefalinger til dig, således at du får det maksimale ud af din hjemmeside. Start med at send en kort hilsen – det koster ikke noget.

Kontakt mig

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webdesigner/webudvikler, WordPress specialist