WordPress Teknisk support og bug fixing 🐞

Jeg kan løse tekniske opgaver i WordPress eller Woocommerce. Fx. Fjernelse af virus, DNS-opsætning, fejlfinding, sikkerhedskopiering, gendannelse og migrering af WordPress.

WordPress Support, WP udvikling Lennart Christensen

WordPress hjemmeside som er blevet hacket

Er din hjemmeside blevet hacket, eller er din hjemmeside blevet suspenderet af din host? Har nogen måske placeret nogle grimme koder på dit site, eller viser Google en advarsel når du prøver at tilgå siden. Gå ikke i panik – Jeg har rettet mange af hackede WordPress hjemmesider ligesom din 💪

 • Fjernelse af malware eller ondsindede koder
 • Mulighed for support aftale som sikre mod fremtidige hackerforsøg – Jeg bruger altid de bedste kendte standarder for WordPress til at opsætte sikkerheden – dermed vil man efter bedste evne være fri for genstridige hackere

Få hjælp med fjernelse af virus

Fejl/bugs i WordPress

Fejl/bugs i virkende elementer kommer sig ofte i forbindelse med opdateringer til plugins og temaer, hvor det i opdateringen kræver ændring i den virkende kode. Nogle af de ændringer kan i værste tilfælde gøre at ens WordPress hjemmeside går ned. Fx hvis et plugin opdateres og i den nye opdatering gør brug af minimum PHP v8 og serveren kører PHP v.7.4. Bugs kan også være af mindre karakter hvor hjemmesiden fungere men elementer ikke virker eller visuelt ser ud som gjorde før opdateringen. Jeg kan hjælpe med at finde frem til fejl i WordPress og hvis ønskes bugfixe din WordPress installation. Opstår der problemer med et plugin på grund af konflikt, så sørger jeg for at få hjemmesiden op og kører igen med eller uden dette plugin. Jeg kan også udføre arbejde som erstatter udvidelsen eller dens funktionalitet, hvis konflikten ikke kan løses inden for WordPress sitets operative system.

Backup/klon/Migrering af WordPress hjemmesider

Hvis du har brug for hjælp til at flytte din WordPress hjemmeside fra et hostingfirma til et andet, kan jeg hjælpe. Det kan også være at du har behov for at flyttet din WordPress hjemmeside fra et underdomæne til roddomæne. Du behøver ikke bekymre dig om sikkerhedskopier, databaser, serverkonfigurationsfiler eller noget andet. Det klarer jeg!

 • Migrer WordPress-hjemmeside fra gammel host til en anden ny host
 • Overfør WordPress-hjemmeside fra underdomæne til roddomæne
 • Overfør WordPress-hjemmeside fra roddomæne til underdomænet
 • Overfør gammelt domæne til et andet nyt domæne
 • En migration koster normalt kr. 1500 + moms. Afhængigt af størrelsen på din hjemmeside og den effektive tid brugt, kan omkostningerne varierer.

Indhent pris på migrering af WordPress hjemmeside

Andre WordPress tjenester som jeg kan hjælpe med

Jeg har over 10 års erfaring med alle niveauer af WordPress, hvad enten det er PSD til WordPress, brugerdefineret udvikling/funktionalitet, teknisk support/sikkerhed, WordPress-baserede udvidelser, PHP, HTML5, CSS3, Bootstrap, jQuery og JavaScript.

  Jeg har her listet nogle andre efterspurgte tjenester som jeg kan hjælpe med:

 • Google Analytics opsætning/integration
 • Nedgradering/opgradering af PHP version
 • DNS, MX-konfiguration
 • WordPress Server Setup
 • CDN-netværk opsætning
 • Cloudflare opsætning
 • Tekniske forbedringer jf Web vitals
 • Udvikling af childtema
 • MailChimp opsætning/integration
 • Email Server Setup ( SPF, DKIM, Google Gsuite, office365 osv)

WordPress-vedligeholdelse, drift og support aftale

Af og til hænder det af opdateringer kan gå galt eller udvidelser i WordPress konflikter, hvilket kan resulterer i at hjemmesiden går ned eller dele af hjemmesiden ikke virker. Derudover sker det også at hjemmesider bliver hacket og og inficeret af malware/virus. En Drift og WordPress vedligeholdelsesaftale hos mig, er en fast aftale som indeholder de basale ting som gør at hjemmesiden er operativ, sikker og up-to-date. Aftalen mindsker risikoen for hackerangreb og nedbrud, der kan holdes på et minimum, og hvis det sker tager jeg mig af det hurtigt og effektivt.

Læs mere om WordPress-support aftale

Gennemsigtig og ærlig tilgang til et samarbejde

Jeg håber altid på at opbygge langsigtede relationer med dem som jeg får lov at samarbejde med. Det giver helt klart de bedste resultater, derudover er det også sjovest. Søger du en WordPress ekspert som ikke klipper hjørner, en som er opmærksom på detaljer og har referencer og kvalifikationer til at understøtte det, så er vi højst sandsynligt et rigtig godt match.

Interesseret i at høre mere?

Jeg bidrager gerne med anbefalinger til dig, således at du får det maksimale ud af din hjemmeside. Start med at send en kort hilsen – det koster ikke noget 🙌

Kontakt mig og hør mere om mine WordPress services