Hvorfor jeg elsker Bootstrap, og hvorfor du også burde

Bootstrap står som en af ​​de mest populære open source front-end frameworks på nettet. Siden den officielle udgivelse i 2011 har den gennemgået flere ændringer, og det er nu et af de mest stabile og lydhørige frameworks.

Boostrap er din ven

Uanset om du er designer eller udvikler, skal du lære Bootstrap. Bootstrap er bygget fra bunden til at være fuldt lydhør overfor skærmstørrelser, hvilket betyder, at dine designs vil se smukke på enhver enhed og i enhver browser.

 

Bootstrap Framework giver et solidt fundament for enhver hjemmeside, uanset projektstørrelse. Den indeholder Normalize.css, som hjælper med at udjævne browserforskelle. Bootstrap giver også god typografi. Selv grundlæggende HTML-formelementer som afkrydsningsfelter, radioknapper, valgmuligheder osv. Er blevet genoprettet for at give dem et mere moderne udseende. Jeg bruger Bootstrap, fordi det sparer mig en betydelig indsats.

Relateret: WordPress historien

Dagens hjemmesider skal være moderne, slanke og lydhøre over for skærmstørrelser. Bootstrap hjælper os med at nå disse mål. Her er de fem bedste grunde til, at jeg elsker Bootstrap:

Årsag 1: Powerful Grid System

Bootstrap har et af de mest lydhøre og mobilvenlige gittersystemer. Det er nemt at bruge og er meget fleksibelt. Det hjælper med at styre et enkelt hjemmesidedesign fra den mindste mobilenhed til high definition skærme. Boostrap opdeler skærmen i 12 kolonner, så du kan bestemme, hvor meget skærmfast ejendom hvert element i dit design skal tage.

Årsag 2: Hurtig udvikling

Bootstrap leveres komplet med mange genbrugelige CSS- og JavaScript-komponenter, der kan bidrage til at opnå den nødvendige funktionalitet på næsten enhver form for hjemmeside. Du skal så bruge HTML til at tilslutte dem til dit hjemmesidedesign. Det betyder at der spares ressourcer på overflødelig CSS og JavaScript. Og alle disse komponenter er også lydhøre overfor skærmstørrelser.

Relateret: 5 webudvikling tips

Årsag 3: Browser Kompatibilitet

Bootstrap er kompatibel med alle moderne browsere og Internet Explorer version 8 og op. Hvis Bootstraps instruktioner følges ordentligt, kan du oprette et hjemmesidedesign, som virker i alle disse browsere. Plugins som HTML5Shiv og Respond.js kommer som en del af Bootstraps standardskabelon. Disse hjælper med at overføre HTML5-elementer til ældre ikke-HTML5-browsere.

Selvfølgelig, hvis din arbejdsgiver ønsker at gøre et websted kompatibelt med IE7, så er det måske tid til at tænke på at skifte job!

Årsag 4: Tilpasning!

Bootstrap tilbyder mange måder at tilpasse sit standard design på. Du kan tilsidesætte alle Bootstrap CSS og standard JavaScript. Disse valgmuligheder gør det nemt at oprette en ny skabelon ved hjælp af Bootstrap.

Årsag 5: Open Source

Bootstrap er et open source-projekt, der er hostet på Github. Den frigives under MIT-licensen. Dette er en af de største årsager til, at jeg bruger Bootstrap. Mine kunder skal ikke beskæftige sig med indkøbs- og licensproblemer, og Bootstraps licens giver mig friheden til helt at ændre og eksperimentere med det.

Vil du lære Bootstrap?

Boostrap er elsket af webudviklere på alle niveauer, da det giver dem mulighed for at opbygge et funktionelt og attraktivt hjemmesidedesign med nogle basis fundamenter. En rookie udvikler med grundlæggende kendskab til HTML og lidt CSS kan komme i gang med Bootstrap.