WordPress driftstjenester for et mere sikkert, hurtigere og pålidelig hjemmeside

En Drift og WordPress vedligeholdelsesaftale hos mig, er en fast aftale som indeholder de basale ting som gør at hjemmesiden er operativ, sikker og up-to-date. Aftalen mindsker risikoen for hackerangreb og nedbrud, der kan holdes på et minimum, og hvis det sker tager jeg mig af det hurtigt og effektivt.

En WordPress support aftale hos mig  kan bl.a indeholde:

Opdateringer af plugins og til selve WordPress
Jeg sørger for alle vigtige opdateringerne i WordPress inden for hjemmesidens operative version. Hvis noget skulle gå galt i forbindelse med en opdatering, sørger jeg for, at afhjælpe problemet hurtigt og effektivt.

Overvågning
Hjemmesiden bliver overvåget 24/7 for at sikre at den er online og tilgængelig for besøgende, og hvis det modsatte er tilfældet, kan jeg reagerer hurtigt når/hvis hjemmesiden går ned. Dette sikrer, at vi hurtigt opdager kritiske problemer og kan handle hurtigt.

Backup af WordPress
Ved tilfælde af problemer hjælper en backup med at genskabe hjemmesiden hurtigere og nemmere, ligesom hjemmesiden vil have markant kortere nedetid. Dermed formindskes den negative effekt, hvis din virksomhed skulle blive ramt af et større eller mindre uheld. En backup er ikke en garanti med nedbrud og hackere i sig selv, da den kun hjælper, når/hvis uheldet skulle være ude.

Derudover kan den bl.a. indeholde:

  • Fjernelse af inficerede filer ved sikkerhedsbrud
  • Firewall/ IP blokering / Virusscanner
  • Funktionel/optimering af caching
  • DDoS angreb beskyttelse
  • SSL Certfikat
  • GDPR/cookie kontrolcenter
  • Webhosting på WordPress optimerede Litespeed servere
  • DNS-administrator

Og altid – en direkte kontakt/support linje til mig

Ofte stillede spørgsmål til WordPress service aftale

Hvordan foregår betalingen?
Jeg sender en faktura periodevis, for betaling af de næste periode på henholdsvis 6 eller 12 måneder.

Kan I flytte vores hjemmeside?
Ja, det kan jeg! Hvis I har interesse i at flytte hjemmesiden i forbindelse med vores serviceaftale eller som følge af et domæneskifte, så er vi altid behjælpelige – kontakt mig med lidt flere informationer, og vi skræddersyer en løsning til netop din hjemmeside!

Hvad sker det hvis et af mine plugins udgår?
Opstår der problemer med tredjeparts plugin, enten fordi det ikke bliver udviklet på længere eller på grund af konflikt som ikke kan løses inden for samme operative version, så sørger jeg for at få hjemmesiden op og køre igen uden denne udvidelse (eller med en tidligere version hvis dette er muligt). Jeg udfører dog ikke arbejde der erstatter udvidelsen eller dens funktionalitet,  indeholdt i support aftalen.

Hvordan beregner i min pris?
Jeg kigger på selve WordPress installationen og dens nuværende tilstand, hvor mange plugins som er installeret, om det er en webshop, eller anden større hjemmeside som kræver ekstra bevågenhed.

Hvad koster en WordPress service aftale?
Normalvis ligger en WordPress support aftale på kr. 348 pr måned og på en Woocommerce Shop på kr 698. Det er dog en vurdering fra case til case, så prisen kan varierer både op eller ned. Kontakt mig gerne for at hører hvad din hjemmeside koster. Du har mulighed for at få en fleksibel løsning, der matcher dine ønsker om funktionalitet, hvor vi sammensætter en drift og vedligeholdelse aftale ud fra dine behov.

Indhent pris på WordPress-support aftale