WordPress driftstjenester for et mere sikkert, hurtigere og pålidelig hjemmeside

En Drift og WordPress vedligeholdelsesaftale hos mig, er en fast aftale som sørger for en hackerfri, kontinuerlig og sikker funktion af hjemmesiden og dens funktioner. Aftalen mindsker risikoen for hackerangreb og nedbrud, der kan holdes på et minimum, og hvis det sker tager jeg mig af det hurtigt og effektivt. Med i aftalen følger altid en direkte linje til din WordPress-udvikler.

Webudvikling: Milledinesen.dk

En WordPress support aftale hos mig indeholder bl.a.:

Opdateringer af plugins og til selve WordPress
Jeg sørger for alle vigtige opdateringerne i WordPress inden for hjemmesidens operative version. Hvis noget skulle gå galt i forbindelse med en opdatering, sørger jeg for, at afhjælpe problemet hurtigt og effektivt.

Overvågning
Hjemmesiden overvåges 24/7 for at sikre, at den er online og tilgængelig for besøgende. Hvis det modsatte er tilfældet, reagerer jeg hurtigt, hvis hjemmesiden går ned. Dette sikrer hurtig opdagelse af kritiske problemer og øjeblikkelig handling.

Offline Backup af WordPress
En backup hjælper med at genskabe hjemmesiden hurtigere og nemmere i tilfælde af problemer. Det reducerer nedetiden betydeligt og mindsker den negative effekt, hvis din virksomhed skulle blive påvirket af et større eller mindre uheld. Backup er dog ikke en garanti mod nedbrud og hackere i sig selv, da det kun hjælper, når uheldet er ude, ved at kunne genskabe en tidligere kopi af hjemmesiden.

Beskyttelse mod angreb
Jeg implementerer en firewall med DDoS-regler, der bl.a. aktivt beskytter mod botangreb, ip-adresser og suspekte login forsøg. DDoS-sikkerhed identificerer og blokerer kendte angrebsmønstre, værktøjer og unormal trafik. Samtidig sørger jeg for løbende virusscanning af hjemmesidens filer. Ved at indarbejde proaktive sikkerhedsforanstaltninger stræber vi efter at være på forkant med eventuelle hackerangreb. I tilfælde af et vellykket hackingangreb bliver sådanne situationer håndteret hurtigt og effektivt som en del af serviceaftalen.

En teknisk nørd (med kommerciel forståelse) ved sin side
I serviceaftalen er inkluderet adgang til en teknisk kyndig medarbejder (mig), der står til rådighed for at give vejledning og svar på en bred vifte af spørgsmål omkring WordPress. Uanset om det drejer sig om konfigurationsanbefalinger eller generel support i din daglige arbejde med WordPress, er jeg til rådighed for at assistere.

Bekymringsfri
Er WordPress serviceaftale hos mig er skræddersyet til at levere en bekymringsfri oplevelse for din WordPress-hjemmeside. Gennem opdateringer, overvågning, vedligeholdelse og backups stræber jeg efter at sikre en problemfri og sikker drift af hjemmesiden. Det er dog vigtigt at understrege, at min serviceaftale er understøttet af menneskelig indsats samt tekniske faktorer, hvorfor den ikke garantere fuldstændig fejlfrihed. Aftalen sikrer dog altid at der er hjælp til rådighed, og den sikre, at opdateringer udføres korrekt. Hvis der opstår problemer bliver de løst hurtig og effektiv – ofte før end du selv bemærker det.

    Derudover kan en serviceaftale bl.a. også indeholde:

  • Fjernelse af inficerede filer ved sikkerhedsbrud
  • Firewall/ IP blokering / Virusscanner
  • Opdateringer til server/database/php og håndtering af alle tekniske sikkerhedsnotifikationer
  • Funktionel/optimering styring af caching og filminimering
  • Webhosting på WordPress-optimerede Litespeed-servere
  • DNS-administrator: Administration af DNS records og domæner
  • Konfiguration af Mail-SMTP
  • Og altid – en direkte kontakt/support linje til mig ☎

Ofte stillede spørgsmål til WordPress service aftale

Hvordan foregår betalingen?
Jeg sender en faktura periodevis, for betaling af de næste periode på henholdsvis 6 eller 12 måneder.

Kan I flytte vores hjemmeside til et webhotel hos jer?
Ja, det kan jeg! Hvis I har interesse i at flytte hjemmesiden i forbindelse med vores serviceaftale eller som følge af et domæneskifte, så er vi altid behjælpelige – kontakt mig med lidt flere informationer, og vi skræddersyer en løsning til netop din hjemmeside!

Hvad sker det hvis et af mine plugins udgår?
Opstår der problemer med tredjeparts plugin, enten fordi det ikke bliver udviklet på længere eller på grund af konflikt som ikke kan løses inden for samme operative version, så sørger jeg for at få hjemmesiden op og køre igen uden denne udvidelse (eller med en tidligere version hvis dette er muligt). Jeg udfører dog ikke arbejde der erstatter udvidelsen eller dens funktionalitet,  indeholdt i support aftalen.

Hvordan beregner i min pris?
Jeg vurderer WordPress-installationen og dens nuværende tilstand, antallet af installerede plugins, om det er en webshop eller en anden større hjemmeside, der kræver ekstra opmærksomhed.

Hvad koster en WordPress service aftale?
Normalvis ligger en WordPress support aftale fra kr. 348 pr måned og på en Woocommerce webhop fra kr 798. Prisen varierer dog afhængigt af casen, så den kan variere både opad og nedad. Kontakt mig gerne for at høre, hvad din hjemmeside vil koste. Du har mulighed for at få en fleksibel løsning, der matcher dine ønsker om funktionalitet, hvor vi sammensætter en drifts- og vedligeholdelsesaftale ud fra dine behov.

👉 Indhent pris på WordPress-support aftale
👉 Se forskellige cases

Melissa, Tønderhallerne

Lennart er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han er en god sparringspartner, som udover at være teknisk kompetent også har en holdning til tingene.

Læs anmeldelse