Ny WordPress hjemmeside inkl. hosting og drift

Jeg ved godt, at de færreste interesser sig for koder og hjemmesidedesign. Derfor står jeg altid klar med rådgivning om både stort og småt, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning.

vejen-basket-dk lennartc-webdesign

En hjemmeside som matcher dine behov

Jeg bygger hjemmesider for danske virksomheder til fornuftige priser. Fra små til større løsninger, og alt det imellem. Hjemmesider, der er flotte at se på, og som er udviklet til den måde, vi lever og bruger internettet på. Hvad man kan lide og hvad man har behov for er altid meget subjektiv, derfor kan du du hos mig få din hjemmeside skræddersyet akkurat efter dine behov og ønsker.

Jeg guider dig i gennem hele processen fra de første tanker og ideer til din nye hjemmeside. Det sikrer, at vi har styr på alle detaljerne omkring produktion og levering. Jeg tilbyder også en god og professionel hosting af din hjemmeside, således at din hjemmeside fungerer upåklageligt. Du har altså mulighed for at få en alt-i-en løsning som ikke bare virker, men også virker optimalt nu og fremadrettet.

Grunde til at ansætte mig

  • Jeg har over 10 års erfaring
  • Jeg tilbyder en personlig service hvor I får en direkte linje til Jeres udvikler/rådgiver.
  • Jeg lærer altid og følger de nyeste udviklingsstandarder. Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
  • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.
  • Jeg er fleksibel med min arbejdstid, fordi jeg er freelancer på fuld tid.
  • Jeg tror, god kommunikation er nøglen til et vellykket projekt. Derfor svarer jeg altid hurtigt.
  • Jeg har fokus på SEO og Googles retningslinjer, så at du får en hjemmeside der har de bedste forudsætninger for at skabe henvendelser og salg.

En tæt relation med din hjemmeside udvikler

Jeg giver gerne nogle indspark og er ellers med dig lige fra idé til færdigt projekt i form af rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt eventuel hosting. Jeg ynder at prioriterer langsigtede samarbejder.

Kontakt mig her.

Lennart Christensen - Webdesigner/udvikler, Wordpress specialist

Lennart Christensen

  • Webdesigner/udvikler,
    WordPress specialist