Få udviklet en WordPress hjemmeside eller webshop

Hej! Jeg er Lennart, webudvikler og WordPress nørd. Jeg designer, udvikler, bygger, vedligeholder, supportere og beskytter WordPress-hjemmesider.

vejen-basket-dk lennartc-webdesign

En hjemmeside som matcher dine behov

Jeg designer og bygger flotte og brugervenlige hjemmesider til fornuftige priser for danske virksomheder. Fra små til større løsninger, og alt det imellem. WordPress Hjemmesider, der er flotte at se på, og som er udviklet til den måde, vi lever og bruger internettet på. Hvad man kan lide og hvad man har behov for er altid meget subjektiv, derfor kan du hos mig få din hjemmeside skræddersyet akkurat efter dine behov og ønsker.

Team up med en freelance Webudvikler med et kommercielt mindset

Jeg er en WordPress udvikler som udover at være teknisk kompetent også har et kommercielt mindset, hvilket vil sige at jeg har en holdning til tingene og en god praktisk forståelse. Jeg har fokus på at skabe sammenhæng mellem design, identitet og funktionalitet således at det vi laver får en positiv værdi i dag og i fremtiden. Mine færdigheder og erfaringer spænder fra at opbygge mobilvenlige hjemmesider, der fungerer perfekt på tværs af browsere til at opbygge skalerbare hjemmesider til enhver branche. Jeg har designet og udviklet WordPress-temaer (websites og webshops) til startups, små og mellemstore virksomheder. Hvert tema, jeg udvikler, er professionelt designet og bygget fra bunden.

💬Melissa fra Tønderhallerne udtaler:
Lennart er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han er en god sparringspartner, som udover at være teknisk kompetent også har en holdning til tingene. Der er stift fokus på at skabe sammenhæng mellem design, identitet og funktionalitet. Lennart har i forbindelse med vores webudviklingsprojekt udvist stor grundighed og æstetisk sans front-end samtidig med at han har sørget for at brugeroplevelsen back-end er holdt så simpel som muligt. Der skal lyde de varmest anbefalinger herfra.
Læs fulde udtalelse

Alt i en WordPress løsning

Du har mulighed for at få en alt-i-en løsning drifts aftale som udover hjemmesiden indeholder de basale ting som gør at hjemmesiden er operativ. Jeg tilbyder en god og professionel hosting af din hjemmeside på WordPress optimerede Litespeed servere. Jeg sørger bl.a. også for at vedligeholde udvidelser, temaer og WordPress løbende, samt håndtere problemer i forbindelse med fejlslåede opdateringer, sikkerhedsbrud, hacking, virus, og databackup.

  Grunde til at ansætte mig

 • Jeg har over 10 års erfaring med WordPress (siden 2007).
 • Jeg tilbyder en personlig service hvor I får en direkte linje til Jeres udvikler/rådgiver.
 • Jeg lærer altid og følger de nyeste udviklingsstandarder. Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
 • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.
 • Jeg er fleksibel med min arbejdstid, fordi jeg er selvstændig freelancer webdesigner på fuld tid.
 • Jeg tror, god kommunikation er nøglen til et vellykket projekt. Derfor svarer jeg altid hurtigt.
 • jeg tilbyder en drifstaftale som indeholder 24/7 overvågning mod hackerangreb, mv.
 • Jeg lover ikke guld og grønne skove men til gengæld giver jeg en ærlig service.
 • SEO / Google –  Jeg er en webudvikler som har en god forståelse for SEO og følger aktuelle standarder i udviklingsprocessen.

En tæt relation med din hjemmeside udvikler

Jeg synes helt klart det et fedest at opbygge langsigtede relationer med dem som jeg får lov at samarbejde med. Udover at det er sjovest, så giver det også de bedste resultater. Hvis du er på udkig efter en billig webdesigner (en færdig hjemmeside til et par tusinde kroner) eller et hjemmeside som skal udvikles og stå klar om en uge, vil vi sandsynligvis ikke være det bedste match. Men hvis du vil arbejde med en, der er opmærksom på detaljer, ikke klipper hjørner og har 5-stjernet feedback, referencer og kvalifikationer til at bakke det op, så er vi højst sandsynligt et rigtig godt match.

Jeg er klar med rådgivning om både stort og småt, så vi i fællesskab kan finde den bedste hjemmeside løsning til netop dine behov.

Kontakt mig her.