Webhotel & Cloud hosting af WordPress hjemmesider: Mere power og bedre oppetid med LiteSpeed 🚀

Du kan nemt gå ind på f.eks. UnoEuro eller One og købe et domæne og en hostingpakke. Jeg tilbyder dog en lidt mere avanceret opsætning som for dig bliver helt forsimplet og nem at arbejde med. Og samtidig får du glæde af mere power og bedre oppetid. Lige nu får du første år gratis!

Kontakt mig her for at komme igang med webhosting af dit domæne 🙌

advokat hjemmeside - LENNART C WEBDESIGN

Hosting bygget til WordPress med Cloudflare DNS opæstning

En hosting pakke hos mig indebærer en server der er bygget til WordPress, og som leverer både en hurtig og sikker oplevelse. Hostingen er på en såkaldt litespeed server. Det er cloud-baseret hosting bygget af cloudeksperter med mellem 99-100% oppetid. Det kan leverer gode TTFB / TTLB (Time To First & Last Byte) hastigheder for at levere præcise løsninger til virksomheder.

  Priserne starter på kr 600 + moms for et webhotel (første år gratis), som inkluderet med følgende bl.a.:

 • 2GB RAM
 • 100GB plads (Webhosting + Email)
 • 100GB båndbredde
 • Litespeed Server
 • Uendelig FTP, email og database brugere
 • Uendeligt antal databaser
 • Ingen begrænsning på subdomæner
 • Adgang til CPanel
 • 1-click-installer med WordPress, Prestashop, Joomla, Magento og mange flere..
 • Fast IP adresse
 • Cloud WordPress hosting drevet af vedvarende energi = grønne hjemmesider

Cloudflare DNS og Litespeed kombo

En hurtig hjemmeside er noget alle vil have. Hvilket bringer os til CloudFlare. CloudFlare distribuerer og gemmer dit websteds statiske indhold i dets datacentre, strategisk placeret rundt om i verden, uanset din servers fysiske placering. Dine besøgende vil blive dirigeret til det nærmeste datacenter, hvilket sikrer den hurtigst mulige service. Med Cloudflares DNS kan jeg tilbyde hastigheder på op til 1,1 millisekunder. Altså den tid der tager fra man indtaster hjemmesidens navn og url’en omdannes til en IP og der skabes forbindelse til hjemmesiden hos brugeren. Det er 40 % hurtigere end den næsthurtigste DNS-resolver, og det skyldes Cloudflares brug af anycast-netværk. Anycast er en teknik, der gør det muligt for flere servere at dele en enkelt IP-adresse. Når en bruger sender en anmodning til en anycast-adresse, videresendes anmodningen automatisk til den nærmeste server. Dette reducerer latenstiden og sikrer, at brugerne altid får den bedst mulige ydelse. Takket være brugen af anycast er Cloudflares DNS-resolver den hurtigste på markedet og tilbyder hastigheder på op til 1,1 millisekunder. Jeg tilbyder alle en standard DNS-Cloudflare opsætning, indeholdt i prisen.

Indlæg: Hvilke fordele er der ved Cloudflare? 

LiteSpeed Cache som standard

LiteSpeed Cache (LSCache) er en indbygget, højtydende dynamisk indholdsaccelerationsfunktion som er en indbygget funktion som kan benyttes på LiteSpeed-webservere. Da LiteSpeed cache indbygget i LiteSpeeds webserveren, eliminerer det et lag af reverse proxy. Dette giver en højere effektivitet for statisk indhold. LiteSpeed cache bruger omskrivningsregler (enten i konfigurationsfiler eller .htaccess) til at styre sin adfærd for at opnå maksimal fleksibilitet. Det gode ved LiteSpeed, at det sker med minimale hardwareressourcer som f.eks. hukommelse og CPU. LiteSpeed Cache gør det fx. muligt at udnytte caching på serveren, så hjemmesiden ikke behøver at engagere PHP for at begynde at cache indhold, hvilket gør at den kan levere statisk indhold hurtigt og PHP-ydelsen øges på grund af dens tilpassede PHP LSAPI. Når man skifter til LiteSpeed cache, vil du også ofte se din serverbelastning falde. Webhosting på en LiteSpeed server er standard som en del af løsningen hos mig.

Interesseret i at høre mere om WordPress hosting?

Jeg bruger et datacenter, der er baseret på 19 års erfaring, og som drives af 100 % vedvarende energi. Det Datacenter jeg benytter oplyser at de derudover har ISO 14001 som er et miljøcertifikat som dækker over nogle miljøs målsætninger som kræves for at opnå dette certifikat. Det betyder altså “grønne hjemmesider” = godt for miljøet og for vores alle fremtid.

Alt efter dine hostingbehov kan jeg sammensætte en pålidelig løsning med højpræsterende  infrastruktur. Få Webhotel gratis det første år, og betal først for dit andet år 🎉

Kontakt Lennart

Det med småt:
*Priser på domæneafgift og domæneoprettelse afholdes selv af kunden. F.eks. et DK domæne koster cirka kr 50 årligt i domæneafgift at eje som faktureres direkte af DK-hostmaster. Du kan se prisliste for domæneoprettelse og domæneafgift her. Du kan godt købe dit domæne selv på f.eks. Gratisdns.dk som er domæneregistrant. Når du har gjort det så ejer du domænet og vi kan herefter opsætte din DNS/hosting løsning. Cloudflare DNS opsætning er som standard ikke med slutbruger adgang. Binding 24 måneder for at opnå rabat.