Sports WordPress tema til TM Tønder Håndbold

Jeg har kodet, bygget og designet en flot og driftsikker og unik WordPress hjemmeside med forskellige API integrationer. Derudover har jeg haft æren af at designe klubbens nuværende logo og designprofil.

Lennart C Webdesign - tmth.dk case

Webudviklingsamarbejde med Håndboldklubben TM Tønder A/S

Tønder er der jeg kommer fra oprindeligt og er et område hvor jeg har mange fantastiske relationer og samarbejder, som fx; Toftlund Maskinfabrik, Tønder Erhvervsråd, Abstracta A/S, Voresmarsk.dk mfl og ikke mindst TM Tønder selv 🤝 For TM Tønder fungerer jeg som webpartner, hvilket vil sige at jeg hjælper med alt web, hosting, email osv.

Ny hjemmeside til TM Tønder håndbold – begyndelsen

Jeg har fungeret som webpartner for TM Tønder siden 2016, hvor deres nuværende hjemmeside også er fra. Da TM Tønder klarede skærene og stod til oprykning til håndboldligaen i 2016, stod klubben over for en ny og måske mere professionel fremtid. Der skulle ske noget på alle fronter så man var gearet til den nye tilværelse som ligahold. Jeg kom i samtale med Pia Thomsen som på det tidspunkt var nyansat og blevet sat i spidsen for at samle alle trådene og sikre sig den kommercielle del. Pia og jeg blev enige om en aftale og uden at forklejne noget så blev der startet fra 0. For at nævne; så var deres hjemmeside på det tidspunkt blevet hacket og gået ned, der var ingen grafiske materialer og deres logo var de ikke tilfredse med. Der lå altså rigtig meget (spændende) arbejde forude…

Se det vilde drame da TM Tønder slår Nordsjælland og rykker i håndbold ligaen

Som web og marketingparnter vi gik igang

Vi blev enige om en aftale, i første omgang for to år, som web og marketing partner. På det tidspunkt var jeg direktør og ejer af webbureauet Meresalg Aps. Det var Lau, min bror og jeg som var de primære primusmotorer på samarbejdet og aftalen blev BRED, det vil sige vi bød også ind på opgaver i mere grafisk karakter, som delkomponenter til det mest essentielle: at få programmeret og designet og en fuldmoderne sportshjemmeside til håndboldklubben TM Tønder. Der var dog som nævnt en masse delopgaver og ikke mindst et løbende samarbejde omkring webhoting, drift og emailservices. Delopgaverne bestod af grafiske opgaver, hvor der blev designet i nyt klublogo, grafiske materialer, kampprogrammer og alt muligt løbende arbejde. Ja vi bød ind og det første år brugte vi rigtig mange timer i samarbejde med TM Tønder håndbold, og vi prøvede at hjælpe så meget vi kunne. Blev vi spurgt, så sagde vi JA! Kan huske vi bl.a. var med til fotoshoot af spillerene og meget mere som ikke direkte var vores arbejdsområde – men vi så en mulighed for at få nogle interviews med spillerne som vi kunne bruge på hjemmesiden, sådan nogle funfacts osv. Vi havde mange gode ideer og vi ville så gerne være med og bidrage. Det var rigtig sjovt og ikke mindst som sportsinteresseret var det lidt en ønske case at få lov at arbejde for en håndboldklub og så fra sin hjemstavn.

Det nye logo

Det var lidt en sjovt tilfælde at vi også fik lavet et nyt logo til klubben. Faktisk forholdte det sig sådan at opgaven kom som et delønske og vi lavede et oplæg som de i klubbens bestyrelse syntes godt om, hvilket blev vedtaget som klubbens nye logo. Farver, blå og rød bistod og logoet fik inkluderet Tønder i logoet.

logo tm tønder lennartc

Den nye hjemmeside

En prof håndboldklub må gerne have en prof hjemmeside – det synes jeg vi er lykkes ret godt med og fået bygget en sportshjemmeside til TM Tønder håndbold som har de helt rigtige karaktertræk. Hjemmesiden måtte godt lugte af det her var en rigtig professionel klub og jeg synes vi fik lavet et rigtig flot hjemmeside, som i dag har en del år på bagen, men stadig klarer sig ok i forhold til andre håndboldklubber. Vi fik lavet mange fede funktioner så vi via apiintegrationer opdaterer kampprogram, spillerstatistikker, stillinger osv dynamisk og automatisk, som på det tidspunkt var sjældent set i håndbold regi. Ofte var det bare løst med et link eller noget iframe. Vi løste det rigtigt med php og html så vi kunne designe og vise de forskellige elementer som vi ønskede. Siden dengang har Dansk håndbold udviklet en bedre apiløsning med samling af data så man som udvikler nemmere kan tilgå og hente data til sin hjemmeside, end man kunne tilbage i 2016.

Samarbejdet i dag og TM Tønders sportslige resultater

Jeg fungerer stadig som webpartner for TM Tønder, marketing delen er strøjfet men som webpartner så hjælper jeg med alt web, hosting, email osv. Jeg har som nævnt fungeret som webpartner for TM Tønder siden 2016, først via Meresalg Aps og i dag via CCO ApS. I 2016 var året hvor TM Tønder rykkede op i håndboldligaen og det var en virkelig sjov tid med nogle spændende og sjove kampe i håndboldligaen hvor TM Tønder som underdogs klarede skærene og blev i ligaen. TM Tønders første ligaeventyr varede 2 år. Pt. befinder TM Tønder sig i 1 division, men altid fedt at komme ind og se håndbold i den lille hal2 i Tønder.

Tak til tilliden til TM Tønder 🙏

Vi har været med helt nede i maskinrummet i håndklubben og brugt utal af timer sammen med de gode mennesker fra TM Tønder. Især i de første år – det har været så sjovt og spændende, så tak for tilliden og ikke mindst muligheden for at få lov til det og stadig have mulighed for at hjælpe – dog i et mindre omfang – men stadig med det løbende i form stabil webhosting, drift og email.

Kim Wittenkamp fra TM Tønder håndbold udtaler:
Vi har brugt Lennart til design og udvikling af vores hjemmeside for TM Tønder A/S. Forløbet omkring vores hjemmeside (tmth.dk) har fungeret rigtigt godt lige fra de indledende snakke til selve udviklingen. Vi har hele vejen igennem haft en god og åben dialog, hvilket har været med til at opbygge en høj tillid til Lennart.

Lille hjemmeside til officiel fanklub af TM Tønder

I tillæg til samarbejdet med TM Tønder så har jeg været så heldig også at lave en hjemmeside til TM Tønders officielle fanklub. TMT Red Support er unik i den måde de står sammen på med deres opbakning til det lokale håndboldhold. De laver larm og det gør dem til et vigtigt aktiv for håndboldklubben TM Tønder.

Udvikling af hjemmeside til TM Tønders officielle fanklub – Red support, se hjemmeside.

grafisk design håndboldklub

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist