Lennart Christensen

Webdesigner m@lennartc.dk

Om Webdesigner Lennart C

Med mange års erfaring med webdesign er det din garanti for en professionel løsning og en kompetent sparringspartner, når du skal have lavet en ny hjemmeside. Jeg er med dig fra idé til færdigt projekt i form af rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt hosting.

Digitale oplevelser som skaber mere salg

Min ambition som “digital arkitekt” er at være en seriøs designer, der med de rette tilknyttede fagfolk og driftige sparringspartnere, kan udvikle digitale løsninger som skaber mere værdi til de virksomheder, som jeg får lov at samarbejde med. Det er ikke snakken om koder og teknik, som tænder mig, men derimod de kreative ideér og de finurlige detaljer, der omkranser enhver form for projekt, som driver mig.

Hvordan startede det hele

Det hele startede tilbage i 2007 hvor jeg løste mine første opgaver indenfor webdesign og digital markedsføring, for forskellige lokale virksomheder. Det blev til mere og mere og min interesse for faget blev kun større. Jeg stifter swebbureauet Meresalg Marketing i 2013. Meresalg Marketing udviklede sig med årene til et full-service bureau med kerne kompetencer inden for digitalt strategi, webdesign og Google. Jeg valgte i slutningen af 2018 at sælge mine anparter i Meresalg Marketing, da det at eje og drive et fullservice bureau ikke længere var drømmen for mig.

Hvad så i dag

Jeg løser  idag opgaver i eget navn med fuld fokus på mine kernekompetencer; WordPress ➡ rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt support og hosting.

De virksomheder jeg samarbejder spænder bredt fra den lokale advokat, håndværker til mellemstore erhvervsvirksomheder,  webshops, iværksættere og selvstændige.