Om

10 år med webdesign,
koncepter og idéer

Idérig og strategisk tænkende, med kærlighed for tværgående kampagner, visuelle koncepter, og digitale løsninger.

Webdesign, visuelle identiteter og digitale oplevelser siden 2007.

Med mange års erfaring med webdesign er det din garanti for en professionel løsning og en kompetent sparringspartner, når du skal have lavet en ny hjemmeside. Jeg er med dig fra idé til færdigt projekt i form af rådgivning, teknologivalg, design, udvikling samt hosting.

Digitale oplevelser som skaber mere salg

Min ambition som “digital arkitekt” er at være en seriøs designer, der med de rette tilknyttede fagfolk og driftige sparringspartnere, kan udvikle digitale løsninger som skaber mere værdi til de virksomheder, som jeg får lov at samarbejde med. Det er ikke snakken om koder og teknik, som tænder mig, men derimod de kreative ideér og de finurlige detaljer, der omkranser enhver form for projekt, som driver mig.

Jeg er stifter af webbureauet Meresalg Marketing. Grundlaget for Meresalg Aps blev startet tilbage i 2007 hvor jeg løste mine første opgaver indenfor webdesign og digital markedsføring, for forskellige lokale virksomheder. Det blev til mere og mere og er siden vokset stødt.

Fokus på webdesign og digitale løsninger som ikke kun gør virksomheder attraktive, men som også styrker den enkelte virksomheds position. 

Er du interesseret i at høre mere?