Om webudvikler
Lennart Christensen

Hej, mit navn er Lennart og jeg har specialiseret mig i at bygge WordPress-hjemmesider og kode andre smarte ting, som du lige står og mangler til din WP hjemmeside eller WooCommerce webshop.

WP Programmør Lennart Christensen, Webudvikler

Lille og dynamisk webbureau

Webdesigner LENNART C er det lille webbureau, der kan rumme både de helt små og de større opgaver. Her kan du få en skræddersyet og fleksibel løsning, der matcher dine ønsker om funktionalitet og design.

Professionel Webdesigner/webudvikler

Jeg er fuldtids freelance WP webudvikler, designer og “WordPress-ekspert”. Gennem mange år har jeg specialiseret mig i WordPress-udvikling og kender systemet ud og ind. Mine koder er velprøvede, hvilket giver ukomplicerede processer som sparer tid og penge.

Tilbage i nullerne blomstrede min kreativitet og det som startede som en hobby og en begejstring for WordPress og webudvikling har jeg i dag omsat til en en karriere som fuldtids WP webudvikler. Uanset om det drejer sig om at skabe en visuelt flot hjemmeside eller løse kodningsudfordringer, er jeg glad for muligheden for at udføre et godt og solidt stykke arbejde sammen med flinke og iderige mennesker.

Ærlig og direkte kommunikation

Du får en kontaktperson og det er mig. Du får altså en direkte linje til din webudvikler og dialogen går således ikke tabt. Jeg værdsætter de gode relationer, hvor der er plads til at vende både stort og småt og tage afsæt i konkrete dilemmaer fra praksis. Udover at det er sjovest, så tror jeg på at det både giver tidsbesparelser men også et bedre resultat. Min erfaring siger mig at det er nøglen til et vellykket projekt.

Design proof hjemmesidelayout

Jeg sørger for, at mine hjemmesider er “design-proof”. Dette betyder, at indhold altid kommer til sin ret i det design, som er udviklet. Jeg gør indholdet redigerbart med brugerdefinerede felter. Med dem indtaster du bare dit indhold, og det er alt! Alt fungerer som forventet, og der er ingen måde at ødelægge layoutet på, hvilket også giver et ensartet udseende og en professionel hjemmeside.

Jeg koder mine hjemmesider i henhold til anerkendte og aktuelle standarder. Min kodebase muliggør hurtige justeringer, vedligeholdelse og nem udvidbarhed – også af tredjepart.

 

  Hvad du bl.a. kan få hos mig:

 • Afprøvede og testede teknikker
 • Et ukompliceret og fleksibelt samarbejde
 • Adgang til ekspertviden
 • Adgang til ekspertviden
 • En hjemmeside af høj kvalitet
 • Ærlig, tilgængelig og personlig service
 • Ingen sælger som lover guld og grønne skove
 • En direkte linje til Jeres udvikler
 • 24/7 overvågning mod hackerangreb

 

Send detaljer på dit WordPress projekt

Du er meget velkommen til at fremsende detaljer om dit projekt, jeg kan ret hurtigt give det et overslagspris, samt tidshorisont. Jeg ynder at prioriterer langsigtede samarbejder. Min tilgang er enkel: Hvis du vil gøre noget godt, skal du gøre det rigtigt. For er hjemmelavet ikke altid bedre end færdigretter?

Kontakt LennartC