PSD (Mockups) til WordPress hjemmeside

Send dine designmockups i ethvert format (PSD osv.), så forvandler jeg dem til en fuld funktionelt og responsivt WordPress hjemmeside, baseret på det fremsendte design.

lennartc webdesign - gavehylden.dk

Jeg forvandler layout (PSD. Osv.) Til WordPress temaer baseret på fremsendt design.

Teknisk bygger jeg mine WordPress temaer i høj kvalitet med rene koder (HTML CSS JS & PHP) og udvikler et unikt WordPress tema baseret på det leverede design/mockup.  Jeg kan arbejde med alle de mest populære designformater, men foretrækker at modtage designet i Invison.

Jeg er fuldtids freelance WordPress udvikler som i mange år udelukkende har arbejdet med WordPress-udvikling, hvorfor jeg kender systemet ud og ind. Mine koder er velprøvede, hvilket giver ukomplicerede processer. Jeg udvikler generelt i PHP og gør derudover brug af HTML, CSS, JavaScript i min kodebase. Jeg sørger for så få CSS / JS filer som muligt, så resultatet bliver et hurtigt hjemmeside med et minimalt antal anmodninger.  Jeg bruger CSS-biblioteket – Bootstrap – til at skabe et perfekt resultat på tværs af browsere.

Design proof layout

Jeg har en god evne til at kombinere og forstå det kommercielle hos de virksomheder jeg samarbejder med og også balancerer kodefærdigheder med webdesign og æstetik. Altså her får du en hjemmeside der ligner det design du kommer med. Jeg bygger de bagvedliggende funktioner til hjemmesiden så den er “design-proof”. Det betyder, at indhold altid kommer til sin ret i det design, som er udviklet. Indholdet er redigerbart med brugerdefinerede felter. Med dem indtaster du bare dit indhold, og det er alt! Alt fungerer som forventet, og der er ingen måde at ødelægge layoutet på. De temaer jeg udvikler gør brug af fields / classic men også udvikling af temaer som gør brug af Gutenberg editoren med custom blocks. Også muligt med et kombo tema som gør brug af både Gutenberg og Classic editor.

Grunde til at ansætte mig

  • Jeg har over 10 års erfaring
  • Jeg lærer altid og følger de nyeste udviklingsstandarder. Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
  • Jeg leverer realistiske frister, som jeg gør alt for at overholde.
  • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.
  • Jeg er fleksibel med min arbejdstid, fordi jeg er freelancer på fuld tid.
  • Jeg er tilgængelig dagligt. Du kender jobbets aktuelle status, fordi jeg ofte kontakter dig med opdateringerne.
  • Jeg tror, god kommunikation er nøglen til et vellykket projekt. Derfor svarer jeg altid hurtigt.
  • Jeg tilbyder en personlig service hvor I får en direkte linje til Jeres udvikler/rådgiver.

Send detaljer på dit projekt

Du er meget velkommen til at fremsende detaljer om dit projekt, jeg kan ret hurtigt give det et overslagspris, samt tidshorisont. Jeg ynder at prioriterer langsigtede samarbejder.

Kontakt mig her.