Lennart her 👋 Webudvikler fra Esbjerg med masser af knowhow

Hej, mit navn er Lennart og jeg er en freelance webdesigner, hjemmesideudvikler og WordPress-ekspert fra Esbjerg. Jeg koder bl.a full-working WordPress hjemmesider eller delkomponenter (WP-plugins) til WordPress hjemmesider.

Webudvikler Esbjerg LennartChristensen

Professionel webudvikler fra Esbjerg

Jeg er en garvet webudvikler med fuld fokus på WordPress. Jeg designer, koder og bygger klassiske, som moderne hjemmesider og alt det imellem. Her kan du få en personlig service, webdesign, webudvikling, samt vedligeholdelse, support og hosting af WordPress hjemmesider. Her på min hjemmeside kan du læse lidt mere om hvem jeg er og hvad jeg tilbyder.

Design proof hjemmesideudvikling

Jeg bygger hjemmesider så de er “design-proof”. Det betyder, at indhold altid kommer til sin ret i det design, som er udviklet. Indholdet kan redigeres med brugerdefinerede felter. Med dem indtaster man bare sit indhold, og det er alt! Alt fungerer som forventet, og der er ingen måde at ødelægge hjemmesidens layout på.

Har du allerede et design, men mangler en til at udvikle hjemmesiden? Send dine designmockups i ethvert format (PSD osv.), så forvandler jeg dem til en fuld funktionelt og responsiv WordPress hjemmeside, baseret på det fremsendte design.

Samarbejd med en Webudvikler fra Esbjerg

Jeg er en webudvikler som udover at være teknisk kompetent også har et kommercielt mindset, hvilket vil sige at jeg har en holdning til tingene og en god praktisk forståelse. Jeg har fokus på at skabe sammenhæng mellem design, identitet og funktionalitet således at det vi laver får en positiv værdi i dag og i fremtiden. Mit speciale er WordPress udvikling og jeg koder WordPress temaer (websites), WP-plugins og WP funktionaliteter efter dine mål. Derudover kan jeg give teknisk support i WordPress/WooCommerce og hjælpe til når det drejer sig om DNS, PHP/server, CDN m.v. Udover at være stærkt teknisk, har jeg også nogle grafiske kundskaber hvilket kommer mig fint til gode i form af at jeg i mit arbejde har en god portion kreativitet i rygsækken og derved kan lave et stykke veludført stykke arbejde som både er godt kodet, men også kan se æstetisk godt ud.

  Grunde til at ansætte mig

 • Jeg tilbyder en personlig service hvor I får en direkte linje til Jeres webudvikler/rådgiver.
 • Jeg er tilgængelig dagligt. Du kender jobbets aktuelle status, fordi jeg ofte kontakter dig med opdateringerne.
 • Jeg tror, god kommunikation er nøglen til et vellykket projekt. Derfor svarer jeg altid hurtigt.
 • Jeg leverer produkter af høj kvalitet som er gennemtestet.
 • Jeg er en webudvikler som er selvtænkende med et kommerciel mindset – hvilket betyder at jeg hurtigt er i stand til at vurdere om det kode vi laver har en positiv værdi for din virksomhed i dag og i fremtiden
 •  Jeg er en webudvikler som har en god forståelse for SEO og følger aktuelle standarder i udviklingsprocessen.
 • Jeg leverer realistiske frister, som jeg gør alt for at overholde.
 • jeg tilbyder en driftsaftale som indeholder 24/7 overvågning mod hackerangreb, nedbrud, mv.
 • Jeg arbejder på både Mac og Windows. Jeg tester også mit arbejde på iPhone og Android-telefoner. På denne måde kan du være sikker på, at din hjemmeside vises korrekt på enhver enhed.

Et bæredygtigt samarbejde med din hjemmeside udvikler

Jeg håber altid på at opbygge langsigtede relationer med dem som jeg får lov at samarbejde med. Det giver helt klart de bedste resultater, derudover er det også sjovest. Hvad koster en ny hjemmeside så? Jeg bygger hjemmesider efter mål så det er utroligt svært at sige helt præcist uden at have drøftet dine behov mere specifikt. Leder du efter en billig-billig webdesigner (Du har et budget på et par tusinde kroner til en sprinter ny hjemmeside), så vil vi formentlig ikke være det bedste match. Vil du til gengæld arbejde med en webdesigner der ikke klipper hjørner, en som er opmærksom på detaljer og har referencer og kvalifikationer til at understøtte det, så er vi højst sandsynligt et rigtig godt match.

Interesseret i at høre mere?

Jeg er selv fra Esbjerg, så hvis du er interesseret kan vi sagtens tage et møde og se om der er et match i mellem os. Jeg bidrager gerne med anbefalinger til dig, således at du får det maksimale ud af din hjemmeside. Start med at send en kort hilsen – det koster ikke noget.

Kontakt mig