Hjemmeside til Ejendomsmæglerfirmaet
Mikkelsen's Ejendomskontor

Intelligent og ikke mindst en unik ejendomsmægler hjemmeside – uden begrænsninger – udviklet i år 2017.

ejendomsmægler-hjemmeside lennartc-webdesign

Mikkelsens Ejendomskontor er en uafhængig ejendomsmæglerforretning, der har eksisteret siden 1974. Mikkelsens Ejendomskontor har domicil i Toftlund, midt i Sønderjylland og dækker det meste af landsdelen når det handler om køb og salg af fast ejendom.

Mikkelsens Ejendomskontor skulle bruge en ny digital tilstedeværelse som omfattede en ny hjemmeside, hvis design og funktionalitet skulle gå hånd i hånd. Hjemmesiden skulle også skabe en flot profil for virksomhed, såvel for området. Med afsæt i dette har vi bygget en hjemmeside i WordPress med de funktionaliteter og individuelle behov som Mikkelsens Ejendomskontor ønskede.

Mikkelsens Ejendomskontor bruger C&B som er et ejendomsmægler system. Deres ny hjemmeside virker således at når de opretter en ny bolig sag via C&B så vil boligen også komme til salg på hjemmesiden. Det sker helt automatisk og alt det information som er indtastet vil blive udskiftet. Sælges boligen, eller på anden vis ikke ønsker bilen aktiv længere vil den også blive slettet på hjemmesiden. Ændres pris eller skiftes rækkefølge på billederne så vil dette også ændre sig.

Løsningen med et skræddersyet hjemmeside bygget i WordPress er helt ideelt når man vil designe en unik hjemmeside og skabe præsentationen af boligerne på sin helt egen måde. Tekster og info som normalvis ville blive vist på en standard C&B hjemmeside, og som Mikkelsen Toftlund fandt irrelevante blev fjernet på hjemmesiden. Vi sørgede også for at bygge ejendomsmægler hjemmesiden efter Google’s retningslinjer, hvilket optimerer fundamentet for en god SEO struktur.

Mikkelsen valgte at skifte til nyt ejendomsmægler system i slutningen af 2019 hvor hjemmesiden desværre ikke kune følge med.

Lennart Christensen - Webudvikler, Wordpress specialist, WP Programmør

Lennart Christensen

  • Webudvikler/designer
  • WordPress specialist