CCO ApS - WordPress udvikling og design af LENNART C.

CCO ApS er det juridiske navn på min virksomhed. I det daglige bruger jeg dog blot min titel og navn: Webudvikler LENNART C.

Lennart c Webdesigner CCO ApS WordPress

Webudvikler med et kommercielt mindset

Jeg har arbejdet med WordPress i mange år (+10 år). Jeg er en webudvikler som udover at være teknisk kompetent også har et kommercielt mindset, hvilket vil sige at jeg har en god praktisk forståelse. CCO/LENNARTC er det lille WordPress programmeringshus som kan rumme de helt små og de større opgaver. Her kan man få en skræddersyet og fleksibel løsning, der matcher ønsker om funktionalitet og design.

Lennart C & Co – et tæt og ærligt samarbejde

Jeg har arbejdet meget sammen med affiliate virksomheder (som tjener penge på reklamelinks eller annoncer), hvor jeg har bygget online magasiner og plugins som bruges til at skalere forretning og øge indtjening. Jeg har arbejdet/arbejder tæt sammen med forskellige brand-webshops (feks. lillekanin.dk, ecooking.dk og Anpe Atelier CPH) og bygget skræddersyede og holdbare og driftige webshopløsninger. Jeg har bygget et utal af virksomhedswebsites med “specielle behov” feks med behov for api-integration (f.eks outzen-bil.dk) eller hjemmesider med andre specielle krav til design og funktioner (feks. voresmarsk.dk, collagefestival.dk eller tonderhallerne.dk). Derudover laver jeg også helt almindelige mindre websites for små til mellemstore virksomheder. Ens for alle er at jeg ikke klipper hjørner og hellere vil bruge en ekstra time for et ordentligt stykke udført arbejde. Jeg arbejder for forskellige (primært danske) virksomheder, men har også arbejdet for enkelte udenlandske kunder fra bla Island.

læs mere om services

CCO ApS – Selskabs oplysninger

Primær beskæftigelse:
Design, udvikling/programmering og drift/support af WordPress hjemmesider, WooCommerce webshops. Udvikling/modifikation af WordPress plugins/udvidelser. Sagt på en anden måde; Jeg koder WP plugins, wp-temaer og andre ting, som du har brug for til din hjemmeside.

Selskabs oplysninger:
CCO ApS // Webdesigner og Webudvikler Lennart C
6700 Esbjerg, Danmark
CVR: 40078843
Telefon 41148088
Mail lc@c-co.dk
Antal ansatte: 1 ( mig selv)

    FAKTA
    Jeg har arbejdet som selvstændig WordPress udvikler i en del år efterhånden. Før CCO ApS havde jeg webbureauet Meresalg ApS, hvilket jeg solgte i slutningen af 2018, hvor jeg herefter stiftede CCO ApS. CCO ApS er en betegnelse for C&CO, som er en forkortelse for Christensen & CO. Det er måske ikke det mest sigende firmanavn, men jeg følte blot at CCO ApS var en fin kort og bredtfavnende betegnelse for et matchende firmanavn. I det daglige bruger jeg dog blot min titel som webudvikler og mit navn som reference: Webudvikler Lennart C. CCO ApS er altså det juridiske korrekte navn på min virksomhed.

Sponsorater og støtte til lokalsporten

Jeg er stor sportsinteresseret og CCO ApS bakker op om lokalsporten med et lille sponsorat til Esbjerg fB (fodbold) og TM Tønder (håndbold). Esbjerg er en fantastisk by og jeg har boet her siden 2012. Jeg har rigtig mange gode fodboldminder fra Blue Water Arena og selvom jeg har set fodbold steder som Stamford Bridge i London, Westfalenstadion i Dortmund og Bernabéu i Madrid, så er kampen med EfB mod St Etienne fra Frankrig i Europa League i 2012, den kamp jeg husker som mit måske bedste fodbold/stadion minde. CCO/LENNARTC støtter derudover også TM Tønder Håndbold med et sponsorat. Tønder er der jeg kommer fra oprindeligt og er et område hvor jeg har mange fantastiske relationer og samarbejder, som fx; Toftlund Maskinfabrik, Tønder Erhvervsråd, Abstracta A/S, Voresmarsk.dk mfl. For TM Tønder er jeg sågar webpartner, hvilket vil sige at jeg hjælper med alt web, hosting, email osv. Jeg har fungeret som webpartner for TM Tønder siden 2016. I 2016 var også året hvor TM Tønder rykkede op i håndboldligaen og det var en virkelig sjov tid med nogle spændende og sjove kampe i håndboldligaen hvor TM Tønder som underdogs klarede skærene og blev i ligaen. Pt. befinder TM Tønder sig i 1 division, men altid fedt at komme ind og se håndbold i den lille hal2 i Tønder.