Lennart Christensen

Indehaver m@lennartc.dk

WordPress Plugins

Har bl.a. stået bag udvikling af WordPress Plugin som følgende:

  • Mødebooking plugin
  • Faktura plugin – husk dine løbende aftaler
  • Affiliate plugin
  • Autodesktop Feed

Derudover udvikling af hjemmeside udvidelser til boligudlejningsfirma som skulle kobles sammen med boligportal.dk, eller ejendomsmægler som bruger C&B ejendomsmæglersystemet.

Indhent tilbud på udviklingsopgave

Skal du bruge en hjemmeside som skal kobles sammen med et ekstern system, eller har du et ønske om at få udviklet et booking system, ordre behandlings system, eller andet WordPress plugin / udvidelse, så kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak.

Priser for WordPress Plugin eller anden system

En unik udviklingsopgave kræver et budget, da der retfærdigvis vil være mange facetter i at bygge noget unikt. Det skal først og fremmest projekters, herefter udvikles, testes og rettes.

Pris eksempler:

  • Unikt Mødebooking WordPress Plugin kr. 20.000 (uden layout og frontend design).
  • Udvikling af kunde login med kontakt, data og informationer kr. 50.000 (Inkl. layout og frontend design).
  • Udvikling af setup som snakker sammen med ekstern system kr. 50.000 (uden layout og frontend design).
  • Udvikling af feed til at fodre eksterne systemer kr. 20.000 (uden layout og frontend design).

Som grundregel kan du regne med, at udviklingstime koster 1000 kr. plus moms i timen. Den endelige pris afhænger af opgavens karakter og omfang, og derfor sammensættes prisen i fællesskab så begge parter er tilfredse.

Køb licens til nogle af mine WordPress plugins

Jeg har stået bag udvikling af bl.a. et møde booking plugin, samt et faktura plugin. Faktura pluginet er henvend til alle os som har løbende aftaler, som har løbende aftaler med kunder, som derfor skal have en faktura hver måned eller måske hvert år. Det kunne være for webhosting som eksempel. Systemet fortæller dig hver måned, så du altid ved hvem som skal have en faktura fra dig. Det er ikke til at holde styr på om kunden betaler, blot at man husker sinde løbende aftaler med sine kunder. Kontakt mig og hør mere.