WordPress: Brugerdefineret funktion til at omdirigere indlæg, hvis et bestemt meta-felt er tomt

Jeg har i dette eksempel en brugerdefineret posttype som hedder “partner”. Når metafeltet “overskrift_2” er tomt, skal indlæggets single ikke være aktivt, hvorfor jeg gerne vil have den til at sende til 404. Jeg skrev en brugerdefineret funktion, som omdirigerer til 404, hvis feltet er tomt.


add_action( 'template_redirect', 'redirct_if_empty' );
function redirct_if_empty() {
	if (!is_singular( 'partner') ) {return false;}
	global $post;
	$field = get_post_meta( $post->ID, 'overskrift_2', true );
	if ( empty( $field ) ) {
		header("HTTP/1.1 404 Not Found");
		header("Location:" .  get_template_part( 404 )); /* Redirect browser */
		exit();
	}
}Hvordan tjekker jeg min hjemmesides statuskode?
Du kan bruge DevTools i Google Chrome (F12 + fanen “Netværk”) og det første element skulle gerne være din hjemmesides statuskode ved type “document”